Евгени валсува с принцеси в Лондон

Нейно кралско височество принцеса Катарина и лорд Минчев пристигат заедно на бала. Дамата е племенница на принц Филип, съпруг на кралицата

Евгени валсува с принцеси в Лондон | StandartNews.com

Българинът беше сред 150-те випа на Имперския бал в британската столица

Минчев и Стивън Боумън ще запишат великия хит на Емил "Моя страна"

Имперският зимен бал, едно от най-стилните, най-бляскави и недостъпни събития в Лондон, е събрал 150 випа от Европа в изключително изискания частен шотландски клуб "Каледониен". Елегантното парти е било изцяло с благотворителна цел - събраните средства са били за тръста, който се грижи за деца, обгорени в различни ситуации. Негов патрон пък е принц Майкъл ъв Кент, първи братовчед на кралицата.

Сред почетните гости е бил и лорд Евгени Минчев - член на Комитета и сред отдавнашните поддръжници на мисията. Евгени е бил придружен от британската звезда Стивън Боумън и сръбската принцеса Катарина - племенница на принц Филип, съпруга на Кралицата.

На масата, преливаща от сребро и кристали, Евгени и Стивън са били в компанията на руската принцеса Олга Романова, лейди Колин Кембъл, писателка и биограф на Елизабет Втора, британската риалити знаменитост Джеймз Хил.
Минчев отново е затвърдил имиджа си на благотворител на първокласните тематични сбирки на Острова, а Стивън е подарил свои компактдискове за томболата на бала.

Говори се, че Евгени и Боумън имат намерение да запишат заедно песента на Емил Димитров "Моя страна, моя България" - по повод предстоящото честване на 75 години от рождението на великия певец. Евгени вече е готов и с книгата си "Моят Емил", която ще излезе скоро и обещава да се превърне в хит.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай