Евгени проговори за драмите с Валерия

Пианистът се изповяда за любимата си

Евгени проговори за драмите с Валерия | StandartNews.com

Пианистът Евгени Генчев коментира последните скандални прояви на любимата му Валерия. Наскоро кадри от рождения й ден обиколиха мрежата, на които се вижда как с доста рязък тон тя казва на Евгени да се махне от нея, за да може да се снима сама. Клипът предизвика лавина от въпроси и коментари.

"Много често хората виждат само определени части от дадена ситуация, но все пак си вадят заключения за нея, въпреки парчетата, които им липсват. Уверявам те обаче, нещата не са такива, каквито привидно изглеждат на кадрите. Не мога, а и не искам да разказвам цялата история, но тя всъщност се опита да ме защити, за което отнесе немалко критика. И докато някои осъждат нейните думи, аз съм ѝ благодарен за тях. За пореден път ми се издигна в очите", коментира Генчев пред "Дир".

"хората са запознати с темперамента на Вал още от самото предаване. Освен това се намирахме в клуб, където трудно се чувахме един друг. Да не говорим, че изведнъж срещу нас се насочиха двайсетина камери, много от които дори не принадлежаха на гостите. В такъв момент човек просто действа. Имай предвид, че тонът ѝ в клипа се дължеше на стреса в конкретната ситуация, защото този между нас е съвсем различен", допълни той.

Евгени коментира и гостуването на Валерия в "Преди обед". Тя сподели пред Сашо Кадиев и Поли Недкова, че все още пианистът не е посетил нейния приют за животни, но скоро му предстои да го направи за семейно събитие. След тези си думи, тя по своеобразен начин каза, че Евгени може да е направил своя избор, спирайки се на нея, но тя тепърва ще вземе своето окончателното си решение за него.

"Тя явно е подела шеговития тон на Сашо. Сигурен съм, че е така, понеже аз лично бях порицан след гостуването ни в "Шоуто на Николаос Цитиридис", където в отвор на неговите думи, че нашите много харесват Елена, аз му отвърнах, че в такъв случай могат да си я вземат. Това, разбира се, бе шега. Просто му върнах обратно закачката, макар някои хора явно да не го разбраха. Така че считам за редно човек да се адаптира към дадена среда и хората в нея. Иначе нямам търпение да посетя приюта и ще помогна с каквото мога за тази кауза, защото я намирам за страхотна, а Валерия заслужава всяка подкрепа, дори само заради отношението, с което подхожда към нея", каза Генчев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай