Ето я новата звездна двойка у нас

Младежите са заедно от почти седем месеца

Ето я новата звездна двойка у нас | StandartNews.com

Нова двойка се появи в българския спортен свят. Оказа се, че младежкият национал от ЦСКА 1948 Росен Божинов е гадже на една от грациите от ансамбъла ни по художествена гимнастика. Става дума за Рейчъл Стоянов.

Талантливият защитникът разказа как е пламнала любовта им, като интересното е, че за разлика от него, който е цесекар от дете, красавицата е левскарка. "Приятелката ми е гимнастичка - Рейчъл Стоянов. Почти седем месеца сме заедно. Част е от националния ансамбъл по художествена гимнастика. Досега не сме го обявявали", съобщи Божинов.

Защитникът е родом от Кнежа, откъдето е родата на треньора на Валентин Илиев. Божинов играе двойка в центъра с Теодор, син на Вальо. И вече привлече вниманието на няколко европейски тима, пише "Марица", като единият е славен тим от Острова.

Друга от грациите от ансамбъла, също има гадже известен спортист. Европейският и световен шампион във вдигането на тежести Карлос Насар е двойка с Магдалина Миневска. Херкулес е от Червен бряг, съседен на Кнежа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Ной
преди 1 седмица

Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контрoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим:---- https://use.my/sman

Откажи
Само питам
преди 1 седмица

Този Стоянов Рейчъл джендър ли е?

Откажи