Ето какво прави Меган, докато Чарлз се лекува

Какво следва за съпругата на Хари

Ето какво прави Меган, докато Чарлз се лекува | StandartNews.com

Меган Маркъл сключи нов договор за подкаст осем месеца след раздялата си със Spotify.

Според изданието Deadline херцогинята на Съсекс вече ще работи с Lemonada Media за пускането на нова поредица, като същевременно ще предостави на слушателите достъп до предишното си шоу в Spotify - "Архетипи".

42-годишната съпруга на принц Хари потвърди новината пред изданието, пише "Дир". Тя заяви: "Горда съм, че вече мога да споделя, че се присъединявам към брилянтния екип на Lemonada. Възможността да подкрепя компания, основана от жени, със списък от провокиращи мисълта и изключително забавни теми е фантастичен начин да започна 2024 г."

Повече подробности за подкаста обаче не са публикувани.

Що се отнася до компанията Lemonada Media - тя е основана през 2019 г. от Джесика Кордова Крамер и Стефани Вителс Вакс. Крамер също се изказа за този ход на Меган, като заяви: "За нас е изключителна чест, че тя ни се довери. Талантът й като водещ, създател и събеседник е несравним и ние сме развълнувани да създадем заедно с нея поредица, която насърчава подхода й към създаването на изкуство, което има значение."

Новината идва след като Маркъл и съпругът ѝ принц Хари се разделиха със Spotify през 2023 г. По-рано източници коментираха пред Page Six, че договорът им с платформата е бил прекратен, защото Меган не е успяла да предостави достатъчно съдържание, за да оправдае 20-те милиона долара, които са вложени във формата. "Архетипи" беше поредица, в която се изследват етикетите, поставяни на жените, а Маркъл интервюира знаменитости като Минди Калинг, Маргарет Чо, Серена Уилямс, Парис Хилтън и Джени Слейт. Само 12 епизода бяха излъчени преди предаването да бъде спряно.

Междувременно по-рано през седмицата Меган и Хари отново провокираха потребителите на социалните мрежи. Повод стана официалният им сайт, в който херцозите са използвали кралските си титли и герба на Обединеното кралство, въпреки че са се отказали от задълженията си преди четири години.

Граждани на Великобратания нападнаха онлайн двойката, че се е "вкопчила" в предишния си живот, след като през 2020 г. напусна страната и се премести в САЩ. "Те изоставиха дълга си към тази страна, обидиха народа и историята ни, подиграха се с традициите ни и подкопаха монархията ни. Защо продължат да парадират с тези титли?", гласяха повечето коментари.

Близък до Хари и Меган обаче ги защити, като заяви: "Това е тяхно право. Принц Хари и Меган са херцогът и херцогинята на Съсекс. Това е факт."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай