Еротична моделка влезе и в НАП

Еротична моделка влезе и в НАП | StandartNews.com

Бургас. Еротичната сага със сексбомбата в НЕК се прехвърли и в НАП. Данъчни разкриха пред медиите, че в приходното ведомство в Бургас работи моделката Малта Пандева, която е колежка по интереси с прочулата се вече Елена Бончева.

Професионалните кариери на двете хубавици удивително си приличат. Брюнетката Малта също има зад гърба си еротични фотосесии, но е доста по-известна в модните среди от Елена. 23 годишната бургазлийка е била корица на списание "Максим" през 2009 г. и на "Плейбой" през 2010 г.

Понастоящем Малта Пандева е назначена за младши инспектор в отдел "Оперативни проверки" на бургаската НАП. В приходното ведомство се говори, че хубавицата е заела поста благодарение на майка си Ваня Пандева, която е шеф на отдел "Човешки ресурси". Злите езици пък намекват, че още не са виждали дипломата й за висше образование.

Моделката е следвала доскоро маркетинг в БСУ и била отлична студентка, разказват колегите й. Малта започва моделската си кариера на 16 г. Явява се на конкурс за красота и печели короната на Мис Слънчев бряг. Освен това е била и Мис България 2006 и „Мис Интернет". От всичко това обаче най-впечатляващи са голите й снимки по списанията и в нета, които оставят без дъх представителите на силния пол.

Семейството на Малта е известно в Бургас още преди девойката да лъсне гола в "Плейбой". Баща й Неделчо Пандев бе виден партиен функционер в годините на социализма, а дядо й Панди Неделчев е бил партизанин, разстрелян в Балкана през 1942 г.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай