Емблема на БНТ се изповяда за тежка болест

Обичана ТВ водеща преживява две сложни операции

Емблема на БНТ се изповяда за тежка болест | StandartNews.com

Дългогодишната водеща на БНТ Радина Червенова, която вече има собствена рубрика в “Преди обед” на Би Ти Ви, за първи път разкри факти за болестта, която я е сполетяла през 2019 година.

Бившата водеща на „По света и у нас“ е преживяла две изключително сложни операции, извършени в рамките на само 3 дни, след като узнала диагнозата рак на гърдата. И двете интервенции били извършени в България, а не в чужбина, както се говореше в медийните среди. Наложило се Радина два пъти да влезе в операционната зала, защото заболяването било прогресирало. За щастие, лекарите успели да я спасят, пише retro.bg.

Обичаната тв водеща споделя, че след операциите е преминала и през лечение, след което загубила косата си. Тогава заминала при най-голямата си дъщеря Деси, която живее със семейството си в Швейцария, за да се оттегли от светския живот у нас и да се чувства свободна и спокойна, без да се притеснява. Днес обаче всичко лошо е зад гърба ѝ и животът я възнаграждава с хубави събития.

През 2022 г. в семейството ѝ се случиха две сватби. Първа се омъжи общата им дъщеря с Коко Каменаров Анастасия, която се венча за ученическата си любов на артистична градинска сватба. Няколко месеца след нея под венчилото мина и синът на Радина – Валди, който каза „да“ на любимата си насред голф игрищата на луксозен хотелски комплекс в подножието на Пирин планина.

Валди всъщност е дете на Червенова от нейния първи съпруг, за когото тя не обича да говори. Той и сестра му Десислава са плод на любовта между бившата водеща на „По света и у нас“ и художник. През дългогодишната си телевизионна кариера Радина успява да опази името му в тайна и никога не повдига завесата около техните отношения. Когато се разделят, Деси е вече голяма, но брат ѝ бил невръстно дете. Затова момчето започнало да приема втория мъж на майка си – Коко Каменаров, за свой баща и дори избира да вземе официално фамилията му.

Това лято пък семейството чакало с нетърпение да слуша „Менделсон“ за трети път, защото сватба стягала и щерката на Коко от предишния му брак – София. Тя ще бъде булка, след като стана майка и дари баща си с внуче. Радина за момента също има една-единствена внучка, която е вече ученичка. Тя е от най-голямата ѝ дъщеря Деси. С тях тв звездата се вижда рядко, но нямала търпение за лятната ваканция, когато се събирали всички заедно на морската им хасиенда в южния курорт Синеморец.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай