Ченге от Отдел Издирване:Исках да съм неврохирург

Леко съм задръстена, казва актрисата Елена Телбис

Ченге от Отдел Издирване:Исках да съм неврохирург | StandartNews.com

2021-ва ще се окаже нейната година – с ключовата роля на инспектор от СДВР в премиерния криминален сериал на Нова телевизия, a след това с поредната номинация за „Икар“ за дебютната й пиеса „Боклук“ в категорията „Драматургичен текст“.

„Трудно е човек да говори сам за себе си. Ако приятелите ми ме описват, предполагам, че ще кажат, че съм много затворена, леко задръстена. Но си ги обичам - и те мен. Имам малък кръг от приятели, за които ще направя всичко. Може би има разминаване между това, което съм си избрала за професия, и характера ми. Наясно съм, че професията ми е свързана с някаква публичност, но до ден днешен не съм свикнала“, сподели актрисата от Народния театър Елена Телбис в „Събуди се“.

„Аз съм темерут. Разтоварвам се, като се разхождам. Много обичам моя чичо, който е неврохирург и си бях казала, че ще бъда като него. Оказа се, че не отбирам много от химия и биология. В 10-ти клас реших, че е време да се ориентирам с какво ще се занимавам, а именно актьорската професия. Тръгнах на школа към театър „Сълза и смях“, кандидатствах и ме приеха“, признава тя. Веднага след завършването си Елена Телбис започва да играе в академичната трупа, следва  „Икар“ за поддържаща роля.

„Аз съм много стриктна като актриса, подредена и организирана. Бавна съм, не се хвърлям веднага, което понякога е добре, а понякога не. Чувствам се малко по-сигурна в театъра, но обичам и киното. Приятно ми е, че хората оценяват високо „Отдел Издирване“. Имам силното желание да съм добра в това, което правя. Страхувам се да не вляза в коловоз. Приемам критиката, аз самата съм изключително самокритична", признава още Телбис.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай