Джоли като Шарън Стоун. С кого излиза

Тя бе заподозряна в любовна връзка с музиканта Ейбъл Тесфайе

Джоли като Шарън Стоун. С кого излиза | StandartNews.com

След като Шарън Стоун бе засечена на няколко пъти с 25-годишен тъмнокож рапър, в подобна компания бе уловена от фотообективите и друга известна нейна колежка. Актрисата Анджелина Джоли бе заподозряна в любовна връзка с музиканта Ейбъл Тесфайе, познат с артистичния си псевдоним The Weeknd.

Двамата са били забелязани на частен концерт на канадски изпълнител в Лос Анджелис, а по-рано през месеца – и в ресторант, съобщава таблоидът The Sun.

Източник на изданието разказва, че Анджелина се срещнала с рапъра и по време на семейно пътуване до Ню Йорк. Актрисата отишла на обяд с музиканта заедно със сина си Пакс, който бил голям фен на творчеството на The Weeknd.

Събеседникът на The Sun освен това твърди, че рапърът бил влюбен в Джоли, но засега отношенията между двамата оставали просто приятелски.

През април 2012 г. Джоли и Брад Пит, които се сближиха по време на снимките за филма „Мистър и мисис Смит“, обявиха годежа си, малко по-късно се ожениха, а през септември 2016 г. актрисата подаде документи за развод.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай