Джил Байдън изхвърля висшата мода от Белия дом

Вечерните й рокли ще са в стил Бриджит Макрон

Джил Байдън изхвърля висшата мода от Белия дом | StandartNews.com
  • Новата първа дама на САЩ ще наложи небрежния, но елегантен стил на средната класа
  • Вечерните й рокли ще са в стил Бриджит Макрон

Бъдещата първа дама и съпруга на обявения за президент на САЩ Джо Байдън не е свикнала със светлината на прожекторите, въпреки че още при управлението на президента Барак Обама заемаше почетното място на втората дама. Какъв е стилът на Джил Байдън - жената, която успява от дълго време да съчетава позицията на политическа деятелка с кариерата на преподавател?

Стилът на народа: Стил на Джил Байдън
Независимо от високия си обществен статус, мисис Байдън не изменя на стила на обикновената учителка. Тя определя себе си като "преподавател за цял живот" и няма никакво намерение да се отказва от признанието си заради ангажиментите в Белия дом. Вече 40 години тя учи на английски език децата с емоционални разстройства. Нейната амбиция е да наруши 231-летната традиция, според която жената на президента е 100 процента посветена на новите си ангажименти. Своята позиция тя обяснява така: "Искам хората да ценят преподавателите, да знаят приноса им".

Строго, стилно, ненатрапчиво
За разлика от Мелания Тръмп, съпругата на Байдън рядко носи маркови дрехи. Много вероятно е любимите на мисис Тръмп рокли от Gucci, обувки от Christian Louboutin и чанти от Birkin следващите 4 години изобщо да не ги видим в Белия дом. Джил Байдън предпочита доста по-сдържани ансамбли и удобни дрехи. Например, универсална права рокля, гарнирана с високи обувки, може и с по-обикновени чехли. В екстравагантни облекла няма да я видим, тя ще се показва в строги костюми, класически кройки и ще излъчва елегантност.

Наситените цветове: Глътка свеж въздух
Въпреки това, гардеробът на Джил Байдън в никакъв случай не е пълен със скука, напротив - ярките цветове не липсват.
Обича да експериментира с печати, различни цветове и кройки. Още по-интересното е, че тя е любител на скритите стилни съобщения. Облича се в екомарки, за да стимулира екологичното потребление. По време на предизборната кампания бе облекла черно сако, на което пишеше "Любов", надяна и ботуши с надпис "Гласувай".

Вечерните рокли: Вижте Бриджит Макрон
Потенциалната първа дама ще предпочита и занапред А-силует на роклите си. А ако трябва да сравняваме вечерния гардероб й с някого, то това в никакъв случай не е Мелания, но за сметка на това е много близък до първата дама на Франция - Бриджит Макрон.

Изкушението на големите акули
Голяма част от стилистите са уверени, че стилът на 69-годишната Джил в голяма част ще съвпада с този на американската средна класа. Така всички, които искат да й подражават, ще имат финансовата възможност за това. И все пак, предстои да видим доколко ще устои на големите марки.
Появата й с роклята на цветя на Dolce & Gabbana в разгара на предизборната кампания, е доста обнадеждаващо за големите модни акули. Може пък да преобразят и нейния гардероб.....

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай