Дженифър Лопес заговори за „края на една ера“

Разкри плановете си, които изумиха феновете

Дженифър Лопес заговори за „края на една ера“ | StandartNews.com

Дженифър Лопес изуми феновете си, като разкри плановете за бъдещето си и те със сигурност не са им допаднали. Певицата заяви, че скоро ще се оттегли от музикалната сцена. 54-годишната звезда намекна, че предстоящият й албум „This is Me… Now“ може да е последният ѝ, пише Телеграф. 

Дългоочакваният албум, който е първи от повече от десетилетие насам, отдава почит на емблематичния ѝ „This is Me… Then“ от 2002 година, който тя издаде в първите дни на романса ѝ със сегашния ѝ съпруг Бен Афлек, за когото се омъжи през 2022 г.

Джек Ло сподели, че „This is Me… Now“ е „взел много от нея“ и ще го чувства като. Това означава, че певицата може да се съсредоточи вниманието си на друго място, като линията си за красота JLo Beauty или да продуцира и да играе в повече блокбъстъри.

„Истината е, че не знам дали някога ще направя друг албум след този. Не казвайте на мениджъра ми, но този албум може да ми е последен“, каза тя пред Entertainment Tonight. 

Изпълнителката заяви, че е „много развълнувана“ от предстоящото излизане на албума. „Чувствам се, че това е краят на една ера за мен и началото на нова.

Никога не бих казал никога, но в момента чувствам, че наистина влагам сърцето и душата си в това и съм много развълнувана“, добави Джей Ло.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай