Драгана Миркович изплю камъчето за Лепа Брена

Има ли напрежение между сръбските звезди

Драгана Миркович изплю камъчето за Лепа Брена | StandartNews.com

Сръбските звезди Драгана Миркович и Лепа Брена ще се качат заедно на една сцена на 25 ноември в Арена София.

Драгана сподели в интервю пред радио "Веселина", че се познава от дълги години с колежката си и никога не са били конкуренция, а приятелки. Така тя разсея спекулациите, че между двете е имало напрежение.

Кралицата на балканската музика не отрече, че е най-заможна сред колегите си.

"Аз не гледам на себе си като на най-богата сръбска певица, работила съм, обичала съм, трудила съм се и мисля, че Бог ме е наградил. Това или се случва или не се, аз само живеех живота си", каза тя.

"Сбъднала съм всички свои сънища. Получих повече от това, което мислех, че ще доживея. Аз съм скромен човек да търся повече от това не ми отива.", заяви Кралицата на сърбежа.

"Коя е кралицата на сръбската музика, аз не мога да кажа, този въпрос не е за мен, а за публиката.", каза Драгана.

"Популярността за мен е повече тежка отколкото лесна, но публиката е най-хубавата част от популярността", добави турбофолк певицата.

Драгана Миркович сподели, че би направила дует с български изпълнител. Развълнувано заяви, че обича добрите песни, добрите изпълнители и винаги е готова за хубаво сътрудничество.

Като за финал Миркович издаде, че няколко неща я правят истински щастлива. Това били семейството й, публиката, хубавите и позитивни неща.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай