Дойде краят на българския "Плейбой"

Списание „Плейбой“ спира да излиза на хартия у нас

Дойде краят на българския "Плейбой" | StandartNews.com

Списание „Плейбой“ спира да излиза на хартия у нас, след повече от 18 години на пазар.

Финалното представление на красавиците, които са част от еротичното издание, ще се проведе утре вечер, когато ще бъде избрана и последната носителка на еротичния приз „Мис Плеймейт“ в България.

Финансови затруднения е причината за края на мъжката библия. След смъртта на Христо Сираков, който бе издател на мъжката библия „Плейбой“ остана в ръцете на неговите партньори Любен Дилов-син и Борислав Гълъбов.

Новината за приключването на списанието ще бъде официално оповестена на Мис Плеймейт.

Тази година надпреварата ще се излъчва онлайн заради мерките против COVID-19. Дамата, която ще се окичи с бляскавата корона ще е последната хубавица, изгряла на корица. Финалът предизвика контрастни реакции, както от страна на момичетата, част от „Плейбой“, така и от симпатизантите на списанието. Някои от тях споделиха, че случващото се до голяма степен е очаквано, тъй като скоро се простихме с двигателя на шоуто, наричан още българският Хю Хефнер – бизнесмена и обичан столичен бохем Христо Сираков. Събитието утре ще бъде именно в памет на100-те манекенки, както го наричаха приживе. В него участие ще вземат Мария Илиева, Иво Димчев, 100 кила, група “Мастило”, Анелия и още куп музикални звезди.

„Плейбой“ изстреля някои от нашите модели на световната модна сцена. Първият брой излиза през април 2002 година. В него пред обектива на Васил Къркеланов се разголва Лили Иванова. Въпреки зашеметяващата фотосесия тя не е на корицата. Там е сложена младата тогава актриса Юлиана Кънчева. Снимат се куп знаменитости сред които актрисата Катето Евро и Катя от „Ритон“. Легендарни останаха Николета Лозанова, Златка Райкова и Златка Димитрова – известни като Русата и Черната.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай