Домусчиев: Вярвам на цялото правителство

Домусчиев: Вярвам на цялото правителство | StandartNews.com

София. След промяната и смяната на кабинета „Орешарски" доста неща могат да отидат в позитивна посока. И това е една от причините да приема предложението да бъда председател на УС на КРИБ. Не вярвам само на Борисов, вярвам на цялото правителство.

Това заяви председателят на КРИБ Кирил Домусчиев пред бТВ и допълни, че в новата си длъжност трябва да гледа не само за развитието на собствения си бизнес, а за бизнеса като цяло.

„Надявам се, че при една такава широка коалиция, която сформира правителството, ще има реформи и добри новини за бизнеса. Смятам, че нормалният бизнес не е бил притискан – този, който произвежда и изнася. Българинът чете прекалено много жълта преса и за съжаление много журналисти през годините се ориентираха в тази посока. Сега на мода е приказката за олигарсите, които живеят на гърба на народа и печелят на него. За мен олигархия има в Източна Европа, но тя е нещо свързано с управляващите и успява да трупа състояние на гърба на връзките с определени партии, президенти и т.н. Това е руско явление, но ние бързо се опитахме да му намерим еквивалент и в България", категоричен бе той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай