Динко Динев на 50 с ролс-ройс

Динко Динев на 50 с ролс-ройс | StandartNews.com

Динко Динев събра бизнес елита в луксозния комплекс "Марина Диневи" в Свети Влас за 50-годишния си юбилей. Рожденикът получи от партньори и колеги на "Диневи груп" един от най-скъпите автомобили - "Ролс-Ройс", пише Флагман.бг. Луксозната кола, паркирана пред входа, беше с повтарящи се цифри в номера.

Сред видните гости на празника беше и футболната легенда Христо Стоичков. Камата направи невероятен жест, като подари на юбиляря Златната топка, която спечели през 1994 година.

Мотото, под което мина празникът, беше "50 нюанса синьо", което определи и дрескода на събитието. Сред гостите бяха банкерът Левон Хампарцумян, тв сценаристът, публицист и писател Любен Дилов-син, тв водещият Иван Гарелов и други публични личности. Киносценаристът и продуцент Димитър Митовски представи биографичен филм за рожденика. А юристът Асен Ошанов, който е и известен текстописец, сътвори специална песен за домакина. Празникът събра и водещи фигури от туристическия бранш, сред които и Живко Табаков. Дългогодишният управител и съдружник в бизнеса на братя Диневи в момента е съветник на министъра на туризма Николина Ангелкова. Пищна заря по традиция беше кулминацията на тържеството, а купонът продължи до ранните часове.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай