Диди минава 3000 км заради "Фермера"

Сериозен маратон из България очаква Диди Тодорова

Диди минава 3000 км заради "Фермера" | StandartNews.com

Близо 3000 километра, почти колкото от София до Париж - идентичен маратон очаква водещата на "Фермер търси жена" Диди Тодорова.

Чаровната брюнетка и екипът на предаването ще изминат това разстояние, за да бъдат част от романтичното приключение на участниците. Дългият път обаче няма да е единственото предизвикателство за Диди. Тя ще си води специален видеодневник, който феновете ще могат да следят в официалния канал на формата във vbox7.com. Там тя ще споделя впечатления и ще разказва за нещата, които й се случват.

Жена със световна кариера и рускиня, която учи български, са сред евите, които ще се борят за любовта на петима фермери. Собственичка на 9 кучета и 3 котки и дама от третия сезон на "X фактор" се надяват да срещнат любовта именно във "Фермер търси жена". Ексцентрична представителка на нежния пол, вдъхновена от сериала "Сексът и градът", нарича себе си "Кари Брадшоу от София". Някои от избраниците вече имат пораснали деца, а други са оставили зад гърба си любовни разочарования. Всички те обаче твърдят, че са готови на промяна в начина си на живот, ако тя ще ги отведе до подходящия човек. Кои са петимата фермери, получили най-много писма, и кои са техните избрани дами, ще научим тази есен по Нова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай