Петък,

Ден за мързел за три зодии, малки радости за друга

От: Стандарт -
1547
Ден за мързел за три зодии, малки радости за друга
A
A
A

Според астролозите днес е пасивен ден, посветен на вътрешния мир на човека.

Не са препоръчителни контакти и проява на активност. Не е толкова важен видът на дейностите, а темпът на работа. Действайте равномерно. Не хвърляйте напразни сили, не правете нищо излишно. Нови дела не се започват, но могат да се довършват старите.

Хубаво е да се прекара денят в уединение и размишления. При приемане на каквито и да било решения, можете да се ръководите изключително от интуицията. Не трябва да се бърза, напротив, нужно е повече разсъдливост да се проявява.

 Препоръчителни са очистителните процедури. На заболявания, възникнали през този ден, трябва да се обърне сериозно внимание, да се окаже помощ, защото нещата могат значително да се усложнят.

Овен

Просто внимавайте да обръщате повече внимание на себе си, защото може да се сблъскате с проблем от умората и небрежността, която проявявате. Има някои пропуски във връзката ви, които трябва да бъдат запълнени незабавно.

Телец

Що се отнася до някои ваши планове, които може да се забавят в момента, не се притеснявайте. Въпрос на време е да се реализират. Домакинската работа у дома ще бъде удоволствие за вас днес.

Близнаци

С енергията, но и с увереността, която притежавате, ще можете да намерите подходящите решения на много въпроси, които ви притесняват от дълго време. Искате преживявания – поканете вечерта на гости най-близки приятели.

Рак

Не посвещавайте цялото си време на домакинстване. За да избегнете потенциални проблеми или конфликти със собствените си хора, опитайте се да стоите далеч от всичко, което ви причинява дискомфорт и негативност.

Лъв

Звездите съветват да намалите физическата активност – не се натоварвайте с домашни задължения. По-добре да посветите денят на релаксиращ отдих на открито. Разходете се до парка или посетете ако има наблизо есенна гора.

 Дева

Може да има някои противоречия в живота ви, с които ще трябва да се справите с голяма дискретност. Денят е добър за вашия романтичен живот и ще искате да стабилизирате ситуацията, която виждате, че не е балансирана.

Везни

В отношенията ви има проблеми, но със сигурност няма да ги преодолеете с викане и битки. Има нужда от компромиси. Не се влияйте от това, което ще чуете и оставете времето да ви покаже указанията, които трябва да следвате.

Скорпион

Имате някои оплаквания, които трябва да изразите към партньора си, за да се измъкнете от несигурността и съмненията, които ви измъчват, скъпи Скорпиони. Не се колебайте да го направите и бъдете сигурни, че ще се почувствате много по-добре.

Стрелец

Чакат ви доста задължения, но не прекалявайте, защото вече сте доста уморени. Дръжте нервите и умората си далеч от връзката си и всичко ще върви много добре. Прекарайте спокойна вечер с партньора си. Ако пък все още се измъчвате от самота, използвайте пламенния си темперамент, за да завържете запознанства.

Козирог

Днес е лесно да доведете до напрежение общуването с партньора си. Избягвайте да обсъждате чувствителни проблеми. Не се уморявайте твърде много. Отделете време, за да направите нещо, което ви харесва и създава настроение.

Водолей

Днес имате много динамичен подход към ситуациите. Проблемите, пред които сте изправени, започват да се решават по най-добрия начин. Денят благоприятства любовния ви живот и е добре да се възползвате.

Риби

Денят ви ще е изпълнен с разговори с партньора ви. Внимавайте да не се увличате в такива разговори, които ще доведат до напрежение и разногласия. Обърнете си внимание, не си отказвайте малки радости.

/Марица/


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com