Сряда,

Дарина Павлова: Щом огънят не успя да ме изпепели, значи нищо няма да може!

От: Администратор -
9895
Дарина Павлова: Щом огънят не успя да ме изпепели, значи нищо няма да може!
A
A
A

Дарина Павлова, която повече от месец гостува на голямата си дъщеря в Дубай, е сред оцелелите при големия пожар, обхванал луксозния хотел „Адрес Даунтаун" на метри от „Бурж Халифа", където подготвяха грандиозно пиротехническо шоу с 1,6 тона фойерверки за посрещането на новата година. Самата Павлова е била на терасата на пламналата 63-етажна сграда. Малко преди настъпването на 2016-а огънят обхваща високата 300 метра сграда и отломки от фасадата започват да падат безразборно на улицата.

Ето какво написа Дарина Павлова веднага след инцидента във Фейсбук:

Нощта започна добре. Имах щастието да бъда с моите приятели на терасата на „Адрес Даунтаун" хотел и чакахме невероятната гледка на фойерверките от „Бурж Халифа". След това огънят започна и се разпространи за минути. Беше лудо и страшно! Благодаря на Господ, че всички успяхме да избягаме и да се отдалечим на далечно и безопасно разстояние.

Вече е първият ден на 2016 година. Свежо начало. Новата глава от живота ми очаква да бъде написана. Ще си задавам нови въпроси, ще прегръщам и ще обичам. Ще откривам нови отговори и след това ще продължавам да се променям, да се наслаждавам на живота и да опознавам себе си.

Щом огънят от последната нощ на 2015 година не успя да ме изпепели, значи нищо няма да може!

Дарина пусна и своя снимка от новогодишната нощ. Тя е в Дубай при доведената си дъщеря Венци, която роди в края на септември дъщеричката си Алба. За празниците в края на годината от щатите долетя сина й Илия-Калоян, който е студент там.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички