Чудесна новина за Сашка Васева след операцията

Съобщи я съпругът й

Чудесна новина за Сашка Васева след операцията | StandartNews.com

Съпругът на Сашка Васева зарадва всичките й фенове със страхотна новина за състоянието на певицата.

"Сашка се подобрява, вижда малко. Има напредък със зрението. Лечението й е бавно, но се надявам, че скоро вече ще вижда както преди", каза бизнесменът Христо Бакърджиев.

В мрежите се появи и видео, на което дупнишката Мадона вижда как нейни приятели я снимат, назовава ги по име, поздравява ги и им маха с ръка, пише "България Днес".

Тези дни стана ясно, че Васева е ходила на гости у колежката си Лили Иванова. Знае се, че именно тя е тази, която ударно помага на Сашка, докато се лекува.

"Една-единствена певица ми се обади - това беше Лили Иванова. Попита ме философски с какво може да ми помогне. Жестът и вниманието, което отправи към мен, бяха велики", уточни в едно интервю певицата.

На съпруга си, който е бил плътно до нея, сега иска да каже: "Христо, остани до мен! Нужен си ми!" А на онези, които в момента минават през тежкия път, извървян от нея: "Няма нищо страшно, стига да знаете на кой господар да се поклоните и да поискате помощ. Един е Създателят, един е Всемогъщият".

Сашка даде заявка, че ще продължи да пее с цялата си енергия и сърце. "Вършила съм куп поразии - детски. Простете ми ги! Бяха детски! Искам прошка! И не само от хората. Но и от майка си, която си отиде. И от 80-годишния си баща", обяснява тя.

"Най-хубавото е невидимо за очите. Аз все още не виждам. Но знам, че ще прогледна. И ще бъде такъв празник за мен. Молете се за мен, скъпи мои приятели", апелира Сашка Васева преди месеци.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай