Добри новини за 3 зодии! Неочаквани пари до дни

Те ще могат да си позволят неща, за които отдавна са мечтали

Добри новини за 3 зодии! Неочаквани пари до дни | StandartNews.com

Представителите на три зодиакални знака ще получат неочаквана сума пари през идващата седмица и ще могат да си позволят неща, за които отдавна са мечтали.

Риби

Първият късметлийски знак е Риби. Родените под този знак са с невероятно въображение и творчески способности, така че не е изненадващо, че са на опашката за допълнителни пари. Възможно е да получат голям неочакван приход, а може и да са поредица от по-малки плащания от различни източници, пише actualno.com. Каквато и да е формата на парите, те със сигурност ще донесат така необходимото облекчение за джоба им.

Везни

Вторият знак, който ще се радва на внезапен приток на пари, са Везните. Този въздушен знак също ще трябва да изчака до края на седмицата, за да получи късмет, но когато той пристигне, може да ги изненада! Тя може да дойде от различни източници - стара инвестиция, която най-накрая се изплаща, или дори от член на семейството, който си спомня за тях в завещанието си, но откъдето и да дойдат парите, Везните трябва да се радват да ги харчат, докато могат.

Водолей

И накрая, Водолеите също трябва да внимават тази седмица - те също могат да получат неочаквана сума пари! Те могат да получат всичко - от забравено наследство до чек за печалба от лотарията по пощата; каквато и да е формата на неочакваната сума, Водолеите трябва да я използват разумно и да се уверят, че се възползват напълно от всяка възможност, която им се предоставя.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай