Червените полазиха интернет на Игнажден

Червените полазиха интернет на Игнажден | StandartNews.com

София. Ръководството на БСП избра суеверието „полазник" на Игнажден, за да представи новата си интернет платформа. Силна кампания за евроизборите през май си пожелаха да имат в нета от централата на партията.

Сайтът на социалистите бе атакуван през лятото от хакери и стартира в изцяло нов формат на връх 20 декември. „Приемете БСП като полазник в интернет", пошегуваха се със съвпадението с датата червените пиари. За старта на сайта най-много настоявали от съюза на ветераните и лично 80-годишния проф. Владимир Топенчаров.

На www.bsp.bg са публикувани всичките 534 прессъобщения от медийния център на „Позитано" 20. Две трети от участията на червените депутати в различни предавания и интервюта също са в новия сайт. Топ темата на червените за изминалата половин година е намаляването на цената на тока, отчете медийният секретар на Столетницата Антон Кутев. И специално похвали активността на пресцентъра на БСП.

Соцлидерът Сергей Станишев държи първенство по изяви в медиите по 4 от най-ключовите теми за червените. Освен за намаляването на цената на електричеството, социалист №1 е агитирал с повишаването на пенсиите, увеличаването на майчинските и увеличаването на минималната работна заплата. Общо 581 участия в медиите са имали народните представители, стана ясно от изготвената справка. Изготвянето на изборния кодекс също е бил сред водещите теми в топ 5 на властовото говорене на соцдепутатите.

Дискусионните кръгли маси на експрезидента Георги Първанов също щели да бъдат отразявани в червената платформа. Но за тях няма да има отделна секция, а информацията ще се публикува на общо основание като при останалите членове на Националния съвет на БСП, стана ясно от думите на Кутев.

От сайта може да се кандидатства за членство в партията. В отделно каре на падащото меню е и книгата на Станишев „Защото сме социалисти".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай