„Бързи и яростни 9“ с първи трейлър

Дългоочакваното продължение връхлита в кината на 22 май

„Бързи и яростни 9“ с първи трейлър | StandartNews.com

В Маями, Флорида, под надслов „The Road to F9“ се състоя грандиозен концерт, посветен специално на дебюта на първия експлозивен трейлър на дългоочакваното продължение „Бързи и яростни 9“. Сред участниците във впечатляващия мега-спектакъл бяха мултиплатинените музикални изпълнители Карди Би, Осуна, Уиз Калифа & Чарли Пут и Лудакрис, както и звездите на филма Вин Дизел, Мишел Родригес, Тайрийз Гибсън, Джордана Брустър, Джон Сина, Натали Еманюел и режисьорът Джъстин Лин.

В епичния трейлър феновете ще се насладят на всички елементи, които харесват и свързват с обичаната от тях поредица, както и на няколко изненадващи моменти, разбира се, включително едно емоционално завръщане на любим герой. Вълнуващото видео дава заявка, че „Бързи и яростни 9“ ще бъде най-мащабната, експлозивна и вълнуваща част до момента. 

Доминик Торето винаги е живял ден за ден, но откакто става баща, животът му се променя драстично. Спокойствието му обаче не трае дълго, защото няма значение колко си бърз, никой не може да избяга от миналото си. А когато миналото на Дом го застига с пълна сила, той трябва да се изправи срещу собствената си кръв – защото не всички роднини са семейство. За да се справи с предизвикателството, Торето ще разчита на верните си приятели, които за пореден път се отзовават за помощ. Този път обаче битката ще е различна, а краят ѝ напълно непредвидим.

След пауза от два филма, на режисьорския стол се завръща ветеранът Джъстин Лин, човекът зад някои от най-успешните филми от поредицата – „Бързи и яростни: Токио дрифт“ и „Бързи и яростни 5: Удар в Рио“, който предефинира облика на франчайза, превръщайки го в попкултурния феномен, познат днес. Сценарист е Даниел Кейси, който заменя автора на последните шест филма Крис Морган.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай