„Боливуд" отново ще снима у нас

„Боливуд" отново ще снима у нас | StandartNews.com

Добрич. Сцени от поредна продукция на „Боливуд" ще бъдат заснети през пролетта в страната. Снимките ще са в Албена, като родният курорт трябва да се превърне в американския Маями, където се развива действието на филма, разкри Марин Конов – мениджър „Продажби" в туристическата компания.

Вече сцени за три филма през миналата година е снимал режисьорът в страната ни, каза още Конов. Първият индийски филм, който бе сниман у нас бе на продуцента Рамджи Натараджан и клиповете му вече се въртят в Индия. Филмът бе полицейски екшън, като част от музикалните сцени в него бяха заснети в лавандуловите полета на Добричко, житни ниви покрай морето, в резервата „Яйлата", на нос Калиакра, в Несебър и на други места.

За снимките на музикалните клипове у нас бяха 10 професионални индийски танцьори. Сцени от друг филм, който се очертава да е истински блокбъстър в Южна Индия, са снимани в Банско, разказа още Конов. Той добави, че лентата предстояло да бъде преведена на пет езика, като в нея участие взели и най-добрите родни каскадьори. Филмът разказвал историята на Индия, а бюджетът му бил 25 млн. долара, допълни Конов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай