Боби Турбото: Сам съм, чакам голямата любов

Актьорът от Сатирата признава, че не разбира жените

Боби Турбото:  Сам съм, чакам голямата любов | StandartNews.com

Борислав Захариев публично се оплака, че не е наясно с представителките на нежния пол. "Жална ти майка, ако пробваш да разбереш жена", каза актьорът от Сатирата по Нова телевизия.  Според него "трябва да си по-лош" към тях, въпреки романтиката, въпреки че им пали свещи, че ги води по екзотични места да слушат вълните или ще им застила пътеки от листенца от рози. Той обаче предпочита да бъде "романтичен глупчо вместо тъпанар". Но Боби Турбото, който се прочу още и като Баба Яга, не крие, че е сам и чака голямата любов.

ВИЖ ОЩЕ:Ковид погуби Димо от P.I.F.

Най-важното за него в живота е човек да е отговорен – няма нужда да се шпори с 300 по магистралата и ски-пистите, а хората трябва да се пазим взаимно. Захариев споделя, че въобще не се е променил след победата в „Маскираният певец“. Той е наясно, че когато си на върха, се появяват дори онези „приятели“, които с години не се сещат да питат поне по телефона „дали си жив“, а когато си „долу“, те отминават като гнида в калта.

ВИЖ ОЩЕ: Кънчев за Димо: Още един от братята ми си тръгна

Боби Турбото е убеден, че тепърва ще играе силно драматични роли, които никак не липсват в спектаклите на Сатирата. "Скоро ще има много изненади", обещава чаровният артист.    

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай