Блондинката на Доналд Тръмп

Блондинката на Доналд Тръмп | StandartNews.com

Богатите също плачат. Какво ли би просълзило баровец, който се готви да стане президент? Може би миналото на съпругата му, може би собственият му произход. Известният американски милиардер Доналд Тръмп, който иска да поеме ръководството в Белия дом, е половин германец и половин шотландец. Той нашумява с прякора The Donald, след като първата му съпруга, чехкинята Ивана Тръмп, го нарича така в интервю. Тръмп е с три брака зад гърба си. Ивана му ражда Доналд джуниър, Иванка и Ерик, манекенката Марла - Тифани, а последната му муза, скандалната топмоделка Meлaния Kнayc, го дари със син Уилям Барън. Настоящата изгора на милиардера е на 45 години и продължава да цъфти.

Сексапилната блондинка е родена на 26 април 1970 г. и е омъжена за Тръмп от 2005 г. На 20 март 2006 г. в тя ражда синът им Барън. За никой не е тайна, че последната съпруга на Доналд Тръмп е словенски модел със спорна репутация. Точно преди 10 години тогава 58-годишният Тръмп взима за булка 34-годишната Кнаус. Звездната сватба се случва в имението на Тръмп в Палм Бийч във Флорида в присъствието на около 600 гости. На церемонията са били Селин Дион и Джъстин Тимбърлейк, както и бившият кмет на Ню Йорк Рудолф Джулиани, певците Били Джоел и Тони Бенет, известни телевизионни водещи и много други звездни личности - Мохамед Али, Елтън Джон, Майкъл Дъглас и съпругата му Катрин Зита-Джоунс. Слуховете тогава гласели, че Тръмп е поканил и бившите си две жени които обаче учтиво му отказали. Светските хроникьори са отбелязали, че булката е била облечена в рокля на Джон Галиано за "Диор", която струвала над 200 000 долара и била направена от 90 метра бял сатен с втъкани 1500 перли и изкуствени диаманти.

Годежният пръстен на все още бъдещата госпожа Тръмп е бил от 15-каратов диамант с цена от 1,5 милиона, пише "Ню Йорк таймс". Балната зала е била пълна с 10 000 цветя. Гостите са черпени за "добри дошли" с хайвер и скъпото бутиково шампанско "Кристал". Доналд тогава го е давал явно по-скромно, защото отказал на телевизия NBC брачната церемония да бъде излъчена на живо.

Meлaния Kнayc безспорно е късметлийка, която за миг забрави хонорарите си от фотосесии и ce нареди сред нaй-кpacивитe и богати трофейни съпруги в света. Красавицата от словенско-австрийски произход вече десет гoдини e щастливо омъжена и нe миcли зa paзвoд. И въпpeки чe нa Meлaния й завиждат милиoни жeни пo cвeтa, никoя oт тяx дoceгa нe e ycпялa дa oтмъкнe съпруга й.

В началото на връзката им за нея се е говорило пренебрежително, като за "имигрантката, която спи до Доналд Тръмп". Въпреки това, точно човекът, който проповядва най-яростната антимиграционна политика в страната си, взима за съпруга чужденка. Но не това е най-голямата болка на милиардера в момента. Работата е там, че точно когато хубавицата решава да застане зад съпруга си в предизборната му кампания, на бял свят блясват компрометиращи факти за нея.

Снимала се е неведнъж гола! Би било доста интригуващо, ако кандидат първата дама на САЩ блесне на някой билборд или корица на списание дибидюс! И така кандидат-президентът на САЩ се оказа женен не просто за бивша манекенка от Словения, а за порномодел под официалното прикритие - "модел на бански", въпреки че на много от снимките банските изобщо не фигурират. Професионалната златотърсачка Мелания намира успешно безценната жилка и от раз загърбва миналото си.

"И ако Мелания е видимо подобрение на сегашната Първа дама, която обитава Белия дом, тя все пак си остава с повърхностен манталитет на модел и с поведение на развратна уличница", пишат за нея американските издания. За това свидетелстват и множеството снимки, открити в различни блогове и интернет страници. На фотосите Мелания е изцяло или почти гола в секс пози, които са безспорно доказателство за авторитета й като модел. Сексапилната красавица е готова на всичко, само и само да седне на престола до Тръмп в Белия дом. Но едва ли с лекота може да се изтрие миналото. Няма съмнение, че мъжете в Словения са били най-близо до Мелания и докосвайки снимките й, са мечтали да я пипнат и на живо. Вероятно голата й плът е разкрасявала съмнителни офиси, кабини на тировете и нощни барове. Каква е гаранцията, че някой от имигрантите няма да разпознае героинята от голите снимки? Това донякъде обяснява страстната позиция на Доналд Тръмп срещу нелегалните имигранти. Независимо дали е облечена или не, Мелания Тръмп хваща окото. Тя си знае силата и е решила да подкрепи мъжа си в предизборната му кампания с надеждата да спечели повече избиратели мъже. До момента 45-годишната Мелания съветваше съпруга си зад кулисите и беше почти невидима за публиката. Докато другите републиканци включват жените си, за да набират доброволци, да благодарят на поддръжниците и да се появяват на събития, мисис Тръмп
излезе само два пъти до съпруга си - за началото на кампанията и за дебата на републиканците в Кливланд.

В интервю за CNN Доналд Тръмп призна: "Тя ще се включи. Със сигурност би искала. Невероятна е по темите, свързани с женските здравни проблеми". Тръмп уверява, че изгората му споделя неговата позиция относно нелегалната имиграция. "Ако дойдеш тук легално, аз те подкрепям", казва обаче милиардерът. "Жена ми премина през дълъг процес, за да стане американска гражданка. Беше много трудно. Когато получи гражданство, тя беше много горда", споделя той. В Южна Каролина, където изказването на Тръмп против нелегалните имигранти предизвика одобрителни възгласи от тълпата, неговите фенове признаха, че не знаят много за Мелания Тръмп, но нямат проблем с чуждестранните й корени. Изглежда хубавата словенка с американско гражданство вече е готова за Америка, но готова ли е Америка за нея? Друг е въпросът доколко въодушевяваща ще бъде една европейска манекенка, обитаваща три етажа в Trump Tower в Манхатън, пътуваща с частен Боинг 757 и някога позирала с надуваем делфин в изданието за бански костюми на Sports Illustrated? Но в така важната Айова, където Мелания Тръмп със сигурност ще агитира предимно гласоподаватели, изгледите също са за топло посрещане, с което шансовете на Тръмп за успех със сигурност се увеличават. Друго е, когато до себе си имаш красива жена, дори ако е била модел на бански.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай