Бивша на Хекимян ще го конкурира в Нова телевизия

От 5 октомври красивата блондинка бе повишена и ще води сутрешните новинарски емисии

Бивша на Хекимян ще го конкурира в Нова телевизия | StandartNews.com

Едва 9 месеца след като роди дъщеря си Анастасия, репортерката на Нова телевизия Василена Гръбчева прекрати майчинството си и отново се върна на работа, съобщава HotArena.

От 5 октомври красивата блондинка бе повишена и ще води сутрешните новинарски емисии. По ирония на съдбата в същия часови пояс, но по бТВ, бившият й партньор в живота – Антон Хекимян, ще я конкурира в битка за по-висок рейтинг.

„Връщам се у дома. Аз съм си свикнала в сутрешния блок „Здравей, България” години наред. Започнах преди 10 години и сега отново се връщам. Анастасия расте. Тя е най-голямата радост за всички вкъщи”, сподели Гръбчева, която представя актуалните новини на най-ранобудните зрители.

Докато Василена се труди на малкия екран, за бебето в ранни зори щял да се грижи таткото – д-р Асен Цеков. Зарадачите били разпределени и с останалите близки роднини. На помощ, при нужда, се притичвали и бабите. „Докато Анастасия се събуди и закуси, аз вече ще съм се прибрала вкъщи”, пояснява новинарката. Освен за 9-месечното бебе, Василена и Асен се грижат и за две кучета. Когато младото семейство се събрало да живее под един покрив, всеки един от тях довел домашния си любимец.

Репортерката се преместила в дома му със своето йорки Кари, той пък отглеждал 13-годишната териерка Тайра, няколко пъти по-голяма от нейното мини куче. „Нещата вкъщи си ги разпределяме. Готвенето се полага на мен, а въртенето на домакинството е както Василена нареди. При мен денят започва по тъмно и така приключва”, споделял е младият татко.

Д-р Цеков, който измести Антон Хекимян от сърцето на Василена, е сред младите надежди на родната медицина. Неврохирургът работи в една от най-големите частни болници у нас, а преди 2 години получи грамота за „Млад лекар на годината“. С Гръбчева се запознали край хобито му – карането на мотор. Младият доктор е част от „Софийски мотористи“ и като член на групата се занимава с организацията на различни благотворителни събития. Въпреки че са заедно едва от миналата година, Василена и Асен били единодушни, че това е било любов от пръв поглед, която нямали търпение да развият в семейство. Двамата заживели под един покрив още след втората си среща. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай