Билалов стресна зрителите! Неочакван ход в Стани богат

Опита за пореден път интересно поведение

Билалов стресна зрителите! Неочакван ход в Стани богат | StandartNews.com

Ново шоу в предаването Стани богат.

Водещият Михаил Билалов за пореден път показа интересно поведение. Тази вечер една от участничките бе икономистът Жени Антонова.

Тя мина лесно през първите пет въпроса за сигурна сума от 500 лева, като на два пъти Билалов я накара да пее песни, свързани с въпросите. Самият той също показа какви певчески умения има.

Още на шестия въпрос обаче Антонова доста се затрудни и й се наложи да използва жокер. Тя бе попитана "Кой измислен герой не е служител на ЦРУ?", а опциите бяха Джак Бауър, Джеймс Бонд, Джейсън Борн и Джак Райън.

Малко след като зададе въпроса, Михаил Билалов смени диоптричните си очила с атрактивен модел слънчеви, явно, за да имитира агент на ЦРУ.

"Джейсън Борн е служител на ЦРУ. Джак Бауър мисля, че също е служител на ЦРУ. Джак Райън не го познавам", започна да разсъждава участничката.

"Значи като не го познаваш, не е от ЦРУ, така ли? Ти всичките ли ги познаваш тези от ЦРУ. Те имат цел да не ги разпознават", коментира Билалов.

Счетоводителката поиска жокер "50:50", който остави Джеймс Бонд и Джейсън Борн на екрана. Тя се насочи към първия и това бе верен отговор.

"За индексирането на какво в България се изпозва т.нар. швейцарско правило", бе следващия въпрос, а вариантите - цените на горивата, пенсиите, ипотечните кредити или обменните курсове. Тя посочи "Б" и така продължи напред.

Въпрос №8 бе "Как се нарича поетичната техника с повтаряне на гласни за създаване на музикално звучене на стиха?" - Асонанс, Сонет, Хайку или Псалм. Антонова първо звънна на приятел, който обаче по никакъв начин не й помогна. Затова повика съпруга си Антон Антонов, който бе нейн жокер в студиото. Двамата се обединиха около отговор "А", който се оказа верен.

След това обаче сирената в студиото прозвуча и така тя ще продължи участието си утре.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай