Бейби бум през септември

Пет млади и известни дами скоро ще бъдат щастливи майки

Бейби бум през септември | StandartNews.com

Булка и кума, които играят на една и съща сцена – „Зад канала“, може би ще родят в един и същи ден. Когато Луиза Григорова се омъжва за Мартин Макариев, дори не й идва на ум, че със „свидетелката“ Весела Бабинова ще забременеят по едно и също време. Въпреки че не са безкрайно изненадани, защото всъщност са неразделни и прятелството им е кармично.

„Нашата история започна преди 11 години и е от тези връзки, на които се казва “любов от пръв поглед”. Завършихме в един клас в НАТФИЗ през 2013-а, а още тогава и двете бяхме поканени в трупата на Малък градски театър – и сме там до днес. Минахме през какво ли не и все успоредно и напред заедно, а сега и двете очакваме отново заедно - първите си деца! И знам, че винаги ще е така и винаги ще вървим рамо до рамо, защото някои неща просто са си съдба“, казва Луиза. Тя и Весела почти паралелно откриват бащите на отрочетата си.

След известно количество перипетии Григорова се врича на своя режисьор, а Бабинова – след две продължителни връзки, едната от които с Лило, внука на великия Димитър Димов, става двойка с Владимир Зомбори от „Зад канала“. Днес Бабинова, която изгря още като студентка в „Нощна пеперуда“ на Явор Гърдев в Народния театър, е щастлива в домашния си уют – за разлика от героинята си в сериала на БНТ „Денят на бащата“, която разби сърцето и живота на Димо, изигран от Захари Бахаров.  Луиза – не по-малко еуфорична от предстоящото появяване на сина й, реди откровения в социалните мрежи. „На финалната права сме - и под “сме” имам предвид цялото семейство, защото раждането е физически само на плещите на мама, но емоцията е за всички. Благодарна съм, че в този период съм обградена от любов и разбиране, от подкрепа и мноооого усмивки. Е, хормоните обичат да ми припомнят, че са тотално разбъркани и да ме карат да се натъжавам, да плача, но точно за това благодаря на семейството и приятелите си, защото те са тук до мен и ме карат да забравям бързо за лошото настроение“.

Друга красива жена от „Откраднат живот“ – Радина Думанян, като нищо може да изпревари Луиза, с която си партнираха в началните сезони  на докторската сага. Преди време тя получи шестица в дипломния спектакъл в Академията „Гимнастика за бременни“. „Имам зверска подготовка и когато дойде този момент, знам какво да очаквам“, написа тя тогава. Сега вече съвсем „на живо“ е спец по темата, но максимално дълго запази благата вест. Може би защото ефектната брюнетка – един от успешните кадри на Драмата в Пловдив, искаше до последно да остане пред публиката. Радина игра в най-големите жеги в театър „199“ - малко след падането на ограниченията, без да се страхува от каквито и да било вируси. Тя е страхотна в „Хаос“ – феминистко зрелище, което за пореден път доказва, че жените са силният пол, въпреки че никак не им се иска. Радина има още серия от таланти – може да се върти на пилон и е царицата на тортите под тепетата. Тя не само постоянно черпи колегите си, но приема овации и поръчки в социалните мрежи.

Евелин Костова от Армията сравнително сдържано дефилира из онлайн пространството с бебето в корема си, но е винаги с баща му – Михаил Петров от трупата на Перник. Двамата влязоха в устата на медиите най-вече с факта, че са много далечни братовчеди. „Той е и всичко останало, което трябва да бъде един мъж. Винаги ме подкрепя, разбира ме, цени ме и ме прави щастлива“, споделя Евелин. Освен че прилича на топ модел и е подчертано талантлива, Евелин е една от най-големите любимки на Стефан Данаилов. Тя игра с него и в последните два филма от земната му кариера – „Завръщане“ на Ники Илиев и късометражния „Правила“.  

„Беше много хубаво. Спомням си го ясно, защото повече не се видяхме. След това сме общували само по телефона. Никой от нас не е предполагал, че това ще бъде последната ни среща“, връща лентата тя. Ако от bTV все пак решат да пуснат сериала „Съни бийч“, който незнайно защо спряха в началото на извънредното положение, Евелин ще се гледа, докато дундурка сладурчето си.  В „Съни бийч“ тя е страхотната аниматорка Ивон – секси, комбинативна и овладяваща всички социални и емоционални сакатлъци.

Весела Бонева, която пее и рисува – преди време направи изложба заедно със своя ментор в музиката Васил Петров, който е автор на изящни картини - обяви новината за майчинството си в клип към песента „Остани“, сътворена от Явор Велчев, бащата на отрочето. Тя осъзнала, че ще има бебе след пътешествието им в Малайзия. Докато очаква премиерата на бебока, тя не спира да се занимава с музика, да чете и да работи над нови графики. Засега тя е отказала други ангажименти – включително и в дублажа, където даде гласа си за сладурана от „Замръзналото кралство“. Веси и Явор се запознават след края на нейния емигрантски период във Франция – отиват на разходка на Витоша, за да говорят как преди години тя е изпяла неговата „Алиса“, и от тогава са неразделни. Месец и половина след първата им среща отлитат към екзотични места – Филипините и Шри Ланка, където преживяват доста екстремни случки: от битка с насекоми до инцидент в Индийския океан. Всичко това ги сближава още повече – а днес двамата са напълно убедени, че са родени един за друг.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай