България обра оскарите на Балканските СПА-награди в Скопие

България обра оскарите на Балканските СПА-награди в Скопие | StandartNews.com

На изключително стилно и бляскаво събитие в Народния Македоснки Театър на Скопие се раздадоха СПА наградите на Балканите. Наградените на церемонията в Скопие получиха възможност да участват на Световните СПА награди, които традиционно се провеждат през февруари в Лондон.

С цел да стимулира и подкрепи най-добрите в уелнес индустрията и здравословния начин на живот,15 номинирани в различни категории от Румъния,Гърция,Турция, България, Сърбия,Косово,Македония, Босна и Херцеговина получиха своите кристални стаутетки и златни сертификати, съобщи Николай Диковски, организатор на церемонията.

Журито бе съставено от топ СПА-експерти от всички държави-участници, а председател на международното жури бе е д-р Силвия Паскалева-европейски СПА експерт

От България за най-добра СПА верига на Балканите издателят на вестник "Свободно слово" в Скопие Влатко Коселевски връчи официално приза на веригата " Виктория СПА".
От България за най-добра СПА верига на Балканите издателят на вестник "Свободно слово" в Скопие Влатко Коселевски връчи официално приза на веригата " Виктория СПА".
Лично собственикът на Азиатската СПА верига Виктория Кесаросвка получи престижната награда и от сцената на Народния театър на Скопие сподели: "За мен е изключителна чест да приема тази награда,която е стимул за нашата работа,нашия бизнес."Виктория СПА" се намира на територията на Република България и има спа центрове в градовете София,Велинград,Банско, както и Слънчев бряг и Свети Влас.
Доаенът д-р Таня Беличенова получи специалната награда за цялостен принос за развитието на СПА индустрията в България и на Балканите.

„Красота,стил и класа" това е формулата на испанската козметика „Натура бисе" Барселона която получи награда за най-добър СПА продукт. Лично очарователната бизнесдама Грети Гарсия - представител на бранда за Балканите,отскоро и за Турция взе престижното отличие.

За най- добър СПА продукт бе отличена и алкалната вода Адва с мисия за здравето,красотата и здравословния начин на живот.

Отличието на македоската „Бибис груп" - бест СПА билдинг връчки българската модна диктаторка Мира Матеева Вип модел груп.

От Благоевгад новооткрития СПА хотел "Монте Кристо" получи почетна статуетка на Балканите.

Организатор на 7 те Балкански награди е българския експерт Николай Диковски. Комуникациите официално за България и Македония бяха поверени на ПРофайл Европа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай