Азис прикова погледите. Показа новия си приятел (СНИМКА)

Пусна снимка, която подпали мрежата

Азис прикова погледите. Показа новия си приятел (СНИМКА) | StandartNews.com

Краля на фолка Азис отново прикова погледите върху себе си. Той пусна в социалните мрежи поредна гола снимка, на която обаче показва нов приятел.

Изпълнителят на хита "Хабиби" все по-често се снима гол, като явно най-накрая е доволен от телосложението си и иска да се похвали пред всички с постижението си. Но феновете му обърнаха повече внимание на новия му приятел.

Азис си е взел ново куче от породата "Пудел Той" и носи името Хълк. Азис не крие, че двамата много се обичат.

Хейтърите веднага се задействаха и скочиха на певеца, че през няколко години си купува куче и след това няма яснота какво се случва с тях и дали се грижи за четириногите. Факт е, че Азис не показва порасналите животинки, но пък знаем, че най-добрата му приятелка и майка на дъщеря му - Галя, е голям защитник на кучетата и едва ли ще му позволи да ги нарани.

Азис явно е харесал кучето от Николета Лозанова, която вече има пораснало такова. Тази порода в момента е истински хит в цял свят и хората дават луди пари, за да са в крак с модата

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Икран
преди 3 седмици

Жeна ми кyпи кaпки, които ми помогнаха да спpа да пия за пъpви път и да пpочиcтя тялото си. Отъpвете се от тази завиcимост, дoкато не е късно, ето тези кaпки:---- https://e.vg/Alkotox

Откажи