Азис: Омразата е в ДНК-то ни

Певецът отново припомни, че сме държавата, в която постоянно се завижда на успелите

Азис: Омразата е в ДНК-то ни | StandartNews.com

Азис ще се завърне в "Като две капки вода" в новия звезден сезон "All Stars". "По-готов за шоу не съм бил през живота си. Нямам търпение да дойде утрешния ден, когато всички ще бъдем гримирани, преоблечени и заредени с разкошно настроение", заяви кралят на поп фолка в ефира на Нова.

"През 2015-а се развихрих в шоуто, а любимото ми изпълнение беше "Черната овца" на Ахат. По целия свят, когато някой имитира някоя звезда, същата тази звезда публикува клип или изказва впечатлението си от имитацията, а в България, когато имитираме някоя българска звезда, тя се прави, че не гледа това предаване и че не знае, че изобщо такова нещо се случва. Пях и Лили Иванова, и Звезди от Ахат, и Слави, и Георги Христов и нито един от тях не реагира по никакъв начин. Дано това да се промени", сподели певецът.

"Много искам да ми се падне песента "Like a Virgin" на Мадона. Не искам да ми се падне образ на поп фолк певица, защото ще ми бъде прекалено лесно. Искам да има предизвикателство – да ми се падат образи, които не съм имитирал. Нямам търпение да стъпя на сцената и да изпълня "The Final Countdown" на Europe", допълни Азис.

Ромският славей коментира и нестихващата драма около успехите на Мария Бакалова. "Видях прилика, въпреки че тя е много по-талантлива от мен, много по-смела и съм щастлив, че при нея нещата се случиха по-бързо. Написах пост в социалните мрежи за нея, защото ми стана болно - тя се опитва да изплува, а българинът иска да я тикне обратно в казана. Не че съм я защитил - аз не съм адвокат на това прекрасно момиче и талант - просто видях прилики и го написах. Исках да я подкрепя без да се познаваме. Щастлив съм, че мога да изкажа собственото си мнение и да застана зад човек, който е направил много, а му предстои още повече - убеден съм, че тя ще отиде на Оскарите", категоричен е Азис.

"Ние не завиждаме на успеха, ние го мразим. Българинът го мързи да работи за успех. Абсолютно смятам, че е доказано, че тази завист ни е в ДНК-то, омразата към популярните хора. Ние сме държавата, която най-силно мрази своите звезди", заяви кралят на поп фолка. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай