Неделя,

Азарей: Есенното равноденствие - да си поискаме по-добра съдба

От: Стандарт -
754
Азарей: Есенното равноденствие - да си поискаме по-добра съдба
A
A
A

Днес в 22:22 ч Слънцето ще пресече небесния екватор и ще настъпи есенното равноденствие. Времето навън ни подсказва лека полека началото на сезона, в който ще се радваме на слънце, дъжд, вятър и мъгли. Все пак очаквайте по-приятно време – меко, топло и златно жълто.

Началото на всеки сезон е моментът, в който може да подкрепим планетата, родината, народа и да вдъхнем с пожеланията и молитвите си  си по-добра съдба. «Искайте и ще ви се даде!», е казал Христос. Какво ни струва да го направим в точния момент?

На 27-ми септември в 08:11 ч Меркурий ще направи обратен «завой» и ще се движи ретроградно до 18-ти октомври. Тъй като ще се подвизава в знака Везни, то времето ще бъде подходящо да се изгладят противоречията в брака и партньорствата. Подредете и прегледайте договорите си. Прибавете красота във взаимоотношенията си. Ако отдавна не сте се виждали с близък партньор, сега е времето да го направите.

Периодът е удачен да се поспрете за малко! Хем е време за урожай и усилена работа на полето на живота, хем е подходящо време за преосмисляне, преоценяване, преразглеждане, преустройване и преструктуриране на взаимоотношения, партньорства, брак и творческите нагласи. Защо да не преоткриете по-добрите черти у партньора?

Мъдро би било да оставите нещата да се случват и да им се насладите такива, каквито са. Върнете лентата назад и вижте как се е развил животът ви през последните 3 месеца.

Когато се вгледате в едно езеро, може да откриете чудеса под повъркността му. Така и през този «ретрограден период» е възможно да преооткриете нещо ново край вас.

Колко е хубаво, че ще пратим за 20 дни в заслужен отдих нашите цели и амбиции! Представяте ли си миг, в който си стоите и нямате нещо, което да ви «ръчка»? Ето, това е «ретроградният Меркурий»!

Ако не сте се срещали отдавна със стари приятели, сега е моментът!

Избягвайте всякакви прибързани ангажименти, сватбени церемонии или създаването на важни професионални взаимоотношения. Периодът е подходящ да преосмислите вашите чувства към човек, причиняващ ви вълнения и тревоги. Времето е идеално да си изясните подсъзнателните си усещания за връзката.

Тъй като Меркурий ще се разходи назад в зодиакалния знак Везни, той засяга по-сериозните и задълбочени връзки. Ще се запитате: дали давате достатъчно на партньора си, как овладявате по-буйните си реакции (ярост, недоволство) или как намирате баланса в любовната връзка с него.

Ще придобиете мъдрост в края на периода по отношение на вашите взаимоотношения и ново разбиране за постигане на хармония и любов в реализацията им.

Желая ви наслука, богат урожай на полето на живота!

Бъдете радостни и ведри!

АЗАРЕЙ, 2021


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com