Астор клонира Дарина

Астор клонира Дарина | StandartNews.com

Пламен Иванов и Ивелина Андреева са поредните финалисти, които ще се борят в последния етап на "България търси талант" по bTV и наградата от 60 000 лева. Момичето продължи напред, след като журито за пореден път не успя да стигне до консенсус и се наложи отново публиката да бъде арбитър в спора - Ивелина или пазарджишкия танцов състав "Чудесия".

Момчетата от група "ПоTRez" и тяхната боза не успяха да повторят успеха на родния айран, но пък успяха да настроят Илиана Беновска срещу своето творчество. Журналистката, която в неделя се изказа ласкаво за песента им "Боза", в понеделник вече бе на противоположното мнение. Отпадна и ядящият светлина Иван Петров - Венсан, за когото най-много съжали Дарина Павлова. Актрисата така и не опита от трика с разрязването. Магът Астор, който беше гост звездата на вечерта, обаче я вкара в друг фокус. Той я уви с платнище от главата до петите и когато го махна, се появиха две нейни двойнички.
Междувременно Александър Кадиев не пропусна да обясни на зрителите какви шеги си правят с него сценаристите и хората от екипа на предаването. "Аз изглеждам нелеп, миризлив, глупав, отчаян. Всичко това ми го набутват сценаристите. И това не е за пари", каза актьорът. Предпоследния полуфинал в шоуто предстои тази неделя от 20 часа по bTV.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай