Алкохоликът - баща на 40 деца, лъгал за броя им

Алкохоликът - баща на 40 деца, лъгал за броя им | StandartNews.com

Претенциите на Майк Холпин са с цел изгодни сделки с медиите

Безработният баща на 40 деца от 20 различни жени, всъщност не знае точният брой на наследниците си. Разследване на Daily Mail сочи, че действителният брой на децата му може би е дори под 20.

Като се има предвид размера алкохола, който Майк Холпин поема всеки ден, не е изненадващо, че паметта му е доста разпокъсана.

Тази седмица 56-годишният безработен алкохолик се превърна по- скоро в телевизионна звезда, отколкото в примерен баща.

Мъжът, който струва на великобританския данъкоплатец 4 милиона паунда под формата на различни помощи, обаче не спира да тръби из медиите за подвизите си.

Претенцията му да бъде най-плодовитият мъж във Великобритания му спечели място на страниците на много вестници. Каква обаче е истината?

Разследване от страна на Mail тази седмица показа много от недоволните членове на семейството, според които той знае броят на децата си толкова, колкото и знае за контрацепцията.

"Той не се интересува от никой друг, освен от себе си. Казва, че обича децата си, но какво е това, което наистина е направил за нас? Всичко това е срамно, начинът, по който се случва", разказва един от синовете му.

Роднините му споделиха, че наличието на 40 негови деца е далеч от истината. Вероятната бройка е под 20.

Така прекалено завишените претенции на Майк Холпин вероятно са били с цел изгодни сделки с вестници и телевизии.

В крайна сметка, само преди седем години се появи документален филм на Би Би Си, който разказва историята на друг мъж, който има 20 деца.

Въпреки всичко Холпин днес се радва на щедростта на новата си приятелка- 46-годишната Даян Морис, 16-годишният си син Кортни и две от децата на бивша си съпруга

Къщата е пълна със лаптопи и смартфони, три широкоекранни телевизори и различни конзоли. Има три големи кучета "Хъски", котки и змия.



Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай