Четвъртък,

Алена: Меркурий ни определя през 2021

От: Агенция Стандарт -
176
Алена: Меркурий ни определя през 2021
A
A
A

Светлана Тилкова направи Хороскопа на България за 2021-а. От него става ясно, че Меркурий и вибрация 5 ще определят живота в страната ни след първи януари. Ето какво казва Алена в книгата си: „Меркурий е планета на общуването, даряваща възможността да изявим интелекта си, но и предупреждаваща за нова заплаха да бъдат изричани непремерени думи, внушаващи в гневното нечуване на държавни лидери опит да омаловажат тяхното място на световни водачи и разпалващи нови конфликти. Меркурий е планетата, която без ни най-малко колебание можем да наречем мост на съзнанието между духовното и материалното битие, нашият водач и учител по пътя към единение с Вселенския разум, но не даром. Едва когато осъзнаем духовното си начало, Меркурий ни позволява да облечем с достойнство одеждата на същества, равностойни на Разума във Вселената и ни следва от нашето първо до последното ни прераждане, независимо какъв е техният брой. Помага ни да учим уроците си и да постигаме чрез натрупания опит съвършенството, към което се стремим... или се налага с болка и страдание да усвоим.

И въпреки че Меркурий е най-малката планета в Слънчевата система заради значимостта на нейното влияние върху цялостното развитие на човечеството заслужава да бъде наречена най-голямата. Меркурий подпомага сътрудничеството и ни подсказва полезния начин на общуване. Разкрива ни букет от детайли за умението на хората да се изразяват впечатляващо чрез писаното слово, да говорят омайно или за неспособността им да общуват и причините, породили словесната и писмовна немощ в нечий личен хороскоп.

Меркурий разкрива способността ни да градим кариера, както и средата, в която обичаме да се движим. Помага на нашия душевен мир да не губи връзката с външния свят. Разкрива какви по-специални дарби притежава всеки от нас, към какво образование да се насочим. Формира отношенията ни с хората от нашето най-близко обкръжение, както и умението ни да се приспособяваме и да бъдем обществено активни. Ето защо е в наша полза да възприемем влиянието на Меркурий като възможност през 2021 година да осъзнаем по какъв начин мислят хората около нас, съмишлениците и противниците ни, за да ги разбираме правилно, а и те нас. Така ще бъдат избегнати много конфликти – лични, професионални, междудържавни, религиозни“.

В Астрологичния хороскоп, който излиза за двадесети пореден път за всеки от дванадесетте зодиакални знака, Алена уточнява пътя през неизвестното бъдеще за всеки месец от годината – за да „съхраните своето здраве в критичните дни, когато Луната е във вашия зодиакален знак“. Източният хороскоп пък разкрива тайните на зодиака в годината на Металния вол, а връзката между класическия и източния зодиак ви дава шанса да успявате във всяка ситуация. /www.karm-krag.com/.

В Номерологичния хороскоп Алена дава информация за календарната 2021 година - за всеки месец и ден от нея, за всяка дата на раждане, за да изберете правилния ден за действия, за взимане на заем, за покупка на дом, за брак. За всяка рождена дата са посочени трудните периоди и съвет как да бъдат избегнати, кога да влагаме пари и кога да не харчим. Успехът съпровожда предвидливите, а първата крачка към него е точната и вярна информация. В Лунния календар на красотата Светлана Тилкова-Алена съветва как да бъдете едновременно здрави и красиви през 2021-а. Известната астроложка е посочила забранените и позволените процедури за всеки ден от годината - без значение дали се подлагате на тях у дома, в козметичен салон или в клиника на пластичен хирург. Посочила е още дните, подходящи за зачеване, както и периодите, през които диетата има мечтания ефект. Тя уточнява, че родените в Близнаци и Дева в годината на Меркурий, техният управител, са предразположени към напълняване, но и свободни да експериментират с разнообразни начини на хранене, за да имат мечтаната фигура. При често гладуване и дори гладолечение са склонни към проблеми с храносмилателната система, а при някои от тях и с бъбреците.

И съветва всички, които спазват постите в годината на Меркурий, да направят веднъж пълен пост и двадесет дни преди Коледа плодова диета. „Луната повлиява живота и тялото ни както с присъствието си в зодиакалните знаци, така и като лунен ден от месечния календар. Луната не ни принуждава да се вслушваме в нейния глас, но на всички, които са го чули, тя дарява и здраве, и красота“, коментира Алена.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички