Алена каза за кои две зодии 2024 ще е печеливша. Трета я чакат силни емоции

Предстои година на кармична разплата, материални успехи и на стабилизация

Алена каза за кои две зодии 2024 ще е печеливша. Трета я чакат силни емоции | StandartNews.com

2024-а е годината на Сатурн - година на кармична разплата, материални успехи и на стабилизация. Това каза в „Тази сутрин“ нумерологът и астролог Светлана Тилкова-Алена.

По думите ѝ Козирог и Водолей са облагодетелствани, защото Сатурн управлява Козирога и е съуправител на Водолея. През следващата година представителите на тези зодии ще намерят равновесието, което не са имали през тази. Те ще печелят и ще вървят нагоре.

„Козирогът ще властва през цялата година. За родените в този земен знак годината е изпълнена с успешни начинания и радващи ги приходи. Те обаче ще трябва да избягват капаните, които съдбата им поставя“, допълни Алена.

„За Везните годината ще е изпълнена с емоции - и приятни, и негативни. Ще бъде благосклонна и ще им помага да положат ново начало. 2024 г. ще бъде емоционална през първата си половина, а импулсивна и прибързана през втората“, подчерта астрологът. 

По думите на Алена до края на октомври 2023 г. всеки трябва да си оправи всички сметки и разчети, защото в годината на Сатурн загубите са нежелателни. Декември пък е много особен месец, защото в почти всички българи "ще избликне истината от това, което сме изживели в цялата 2023 г."

Предстои и ретрограден Меркурий - от 13 декември до 2 януари 2024 г. Алена посъветва в този период всички зодиакални знаци да направят преглед на цялата 2023 г. и да осъзнаят какъв бюджет ще оставят за харчене през 2024 г. Добре е да се направи и оценка колко да се харчи по време на коледните и новогодишните празници.

През 2024 г. три пъти ще има ретрограден Меркурий  - през април, август и в края на ноември, каза астрологът. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Анти
преди 5 месеца

Не вярвайте и дума от празнословията и шарлатанството на астро-лъжкинята Алена

Откажи
Пелето
преди 5 месеца

Ей мърша лъжлива,грозен ялоф уруд

Откажи