Алена: Металният вол 2021 - трудолюбие и точност

От 12 февруари започва източният зодиак

Алена: Металният вол 2021 - трудолюбие и точност | StandartNews.com

Съгласно източния зодиак 2021-ва може да срещнете както като година на жълтия, така и като година на белия Метален вол - заради факта, че металите злато и сребро са деца на Земята, казва астрологът на България Светлана Тилкова-Алена. И разяснява: Той е трудолюбив, деен, популярен и винаги много зает. Тези характерни негови черти, които повлияват всички в годината на властта му, няма да се харесат на избралите да вървят по пътя на най-лекото съпротивление. Волът ни дарява спокойствие, търпение и точност в работата: качества, които позабравихме през последните 12 години, особено в годината на Плъха, донесла ни - както винаги от Изток -  пандемията, изпратила мнозина в незримия свят преди отреденото им време.

Волът е известен със своето усърдие, надеждност и решителност, с огромната си сила и мощ, категорична е Алена. Той е идеалист, привързан към традициите, семейството и работата. И мъжете, и жените, родени в зодиакалния знак на Вола, държат да осигурят подходящо образование на своите деца. Желанието да върви напред с огромно търпение въпреки препятствията, помага на родения във Вол крачка по крачка да се доближава до поставената цел, както и да покорява върхове.

Честите мигове на самота заради влиянието на Вола, който обича да се наслаждава на спокойствието си, ще ни помогнат да анализираме своя живот, да осъзнаваме грешките си и да творим по-доброто си бъдеще. Гневът ни, ако някой си позволи да ни ядоса, дори и когато сме родени в деликатен и чувствителен знак, ще бъде всепомитащ и може да се стигне до физическо насилие и крайна агресия.

Здравето на родените във Вол е стабилно. Заради своя темперамент понася леко стреса и напрежението. Продължителното лишаване от почивка му носи проблеми със здравето, акцентира Алена.

В любовта предпочита да се обвързва в трайни и искрени отношения. Не е от хората, които често сменят партньорите си. Жената Вол не винаги е дарена с женственост. Ако иска да бъде щастлива, трябва да съумее да претвори своята предпазливост, граничеща с недоверие, в нежност и отдаденост на любимия.

А ето предупрежденията и препоръките на Алена към всяка една от зодиите в годината на Вола, която започва от 12 февруари.

Овен

Родените в Овен и в година на Вола да очакват успехи и победи. Тяхното трудолюбие, амбиция и целеустременост им помагат да направят скок към по-висока професионална позиция, стига да притъпят ината си. Не са изключени резки падания и трудно изправяне, за да продължат напред, които са причина за разочарование и емоционални драми.

Останалите представители на Овена ще се радват на успех, ако притъпят желанието си да преувеличават професионалните си трудностите, за да блеснат колко умело се справят – защото при наистина сложни задачи рискуват да няма на кого да разчитат.  Възможности за успех се очертават от пролетта до края на годината, когато ги очакват и промени. В личния живот не са изключени сътресения, раздели и ново партньорство. Здравето им е стабилно, но предупреждава за внимание от хората с хронични заболявания.

Телец  

Телците, родени в година на Вола, мечтаят да си живеят безгрижно, но се налага да обърнат сериозно внимание и на здравето си, и на семейните си отношения и да оставят работата на второ място. Съхранете себе си, всичко друго ще се подреди. В противен случай не е изключено проблемите и трудностите да се окажат над вашите възможности, въпреки че в един момент ще ги решите, но при някои за сметка на здравословни проблеми.

Останалите представители на Телеца, заредени с добро настроение и самочувствие, смело вървят по пътя си. Трудностите не ги притесняват. Очертават се възможности за самоусъвършенстване, за интелектуално и духовно израстване. Въпреки че още в началото на годината ще надмогнете изнервящи ви проблеми на работното място, не спирайте да сте бдителни, за да избегнете удари на неприятели. В личния живот сте орисани на среща с подходящата половинка, а за семейните – на хармония. Стабилното здраве е ваша първа задача за годината.

Близнаци

Родени в Близнаци и в година на Вола, вие ще блестите с чувство за хумор, но то не е достатъчно, за да изгладите различията с околните. Както сте привидно толерантни, особено ако осъзнаете, че нямате достатъчно знания за поста, който заемате, така, ако сте на ръководна позиция, вместо да я освободите, ще си стоите на нея, дори и при по-подходящи за вас възможности за работа. В началото на годината вземете вашите решения за месеците до края  й, за да не ви изненадат неочаквани, но задължителни промени, които няма как да избегнете.

Останалите представители на Близнаци да са подготвени за служебни проблеми, които е трябвало да приключат сами без странична помощ. С тяхната упоритост и умение да отхвърлят възложените им задачи може да получат не само по-висока заплата, а и нова служебна позиция. Не бива да предприемат инвестиции, особено ако не са обмислени, а са плод на импулсивно решение.  Личните отношения са без особени проблеми, а самотните имат шанса да създадат семейство. Здравето им е стабилно. Да спортуват и се хранят, без да залитат в крайности.

Рак

Подвластните на Рак, родени в година на Вола, са обзети от невероятни мечти, без да знаят точно как да ги постигнат - а ще ги повлиява и Меркурий заедно с Вола, поради което на моменти няма да съумяват да изказват мнението си разбираемо. През годината работата в офис или в тесни затворени пространства е вредна за тях до степен на разболяване. Промените са полезни, ако надмогнат страховете си.

Останалите представители на Рака се радват на добро начало на годината. Трудностите през пролетта преодоляват с лекота, а в средата на годината, ако имат желание и хороскопът им го позволява, може да поставят началото на свой бизнес. В полза на мнозина представители на знака е да посетят курсове за преквалификация или да запишат магистратура. Това ще ги доближи до мечтаната нова професионална позиция. Да внимават, ако създават собствен бизнес. През летните месеци мнозина ще намерят половинката си. Здравето им е зависимо от почивката. Ако се лишават от нея, ще са постоянно уморени и отпаднали.

Лъв

Родени в Лъв и в година на Вола, проявявате великодушие и човечност, но и често няма да бъдете оценени и ще страдате. Лъвският ви характер и огнена същност може да избухнат в гняв, скандали и агресия. Внимавайте да не си създадете проблеми в семейството - отделяйте от времето си за вашите близки, не мислете само за работа. Не позволявайте разправиите да са ежедневие и да оставят потискащо тъмно петно в отношенията ви.

Останалите представители на Лъва, особено работещите в големи фирми, да се подготвят за дългосрочни командировки зад граница. Да организират така живота си, че да не търпят загуби в родината си. В края на лятото ще се възстанови обичайният им режим на работа, а те са готови да покажат на всички най-добрата си страна. Стоицизмът, с който приемат неочакваностите, свързани с продължителното им отсъствие, умението да анализират, са гаранция за нов пост и по-добро заплащане, което им помага да се справят с финансовите затруднения. На всяка цена да запазят добрите отношения с началниците и колегите си. В личния живот и любовта водещата позиция е тяхната. Да се предпазват от проблеми със стомаха и храносмилателната система.

Дева

Родени в Дева и в година на Вола, няма да сте склонни към разпиляване, нито ще водите ненужни и губещи времето ви разговори. Не бива да се упреквате, ако претърпите провал по пътя към някоя от вашите цели. Годината за вас е по-скоро трудна, защото ви задължава да преосмислите живота си и да пренаредите вашите приоритети.

Останалите представители на Дева са силно изненадани и впечатлени от вниманието на околните към тях от първия ден на годината. Не бива да раздавате щедро помощта си, за да не се окажете без сили да продължите напред към вашите цели. Само от вас зависи да докажете пред вашите началници и колеги на какво сте способни. Не се тревожете от трудностите, нито от интригантите, които искат да ви спрат по вашия път. Не се поддавайте на провокации, а се възползвайте от вашето умение да анализирате и хитричко да ги блокирате. Бъдете бдителни и съхранете вашата трезва мисъл, ако искате проблемите да ви заобикалят. Не допускайте изневери и развод дори и отношенията ви да са непоправимо проблемни. Грижете се добре за вашето здраве.

Везни

Родени във Везни и в година на Вола, ще правите впечатление на особняци, с които трудно се общува. От вас зависи да се възползвате от годината и да разчистите пътя си от всички и всичко, което ви тегне отдавна. Бъдете търпеливи и не допускайте провокации от използвачи, които са се впили във вас и смучат блага. Усетите ли потребност от още промени в живота, направете ги.

Останалите представители на Везни могат да решат още от началото на годината да сменят своята работа, ако вече старата им е отесняла. След това с търпение, такт, трудолюбие и удоволствие да се отдадат на новата, интересната, въпреки че ще се наложи да преминат и през изпитания на волята и стабилността си. Ще имат време да осъществяват плановете, за които все не намираха време. Предстои им и финансова стабилизация. Семейните да не изневеряват в търсенето на емоции. Необвързаните ще открият половинката си, ако не бягат от общуване и запознанства. Работата ви е причина да не обръщате внимание на своето здраве, което може да ви изненада с неочаквани претенции. Честите стресови ситуации и преумората са гаранция за проблеми с отделителната система.

Скорпион

Скорпионите, родени в година на Вола да очакват динамична и изпълнена с промени и неочакваности 2021-ва. Да са готови да действат на мига, за да не пропуснат добрите възможности и интересните проекти. По-добре е да си наложат търпение и да не планират дългосрочно задачите си, защото ще се наложи или да преосмислят идеите и плановете си, или да се откажат от тях.

Останалите представители на Скорпион да работят по възможност самостоятелно и да не разчитат на колеги и „добронамерени“ помощници, някои от които може да целят провала им. Рискуват да бъдат измамени, ако се включат необмислено в рисковани инвестиции, независимо че печелят с труда си и използват всички възможни начини за целта. Разправиите са чести - на моменти стихващи, на моменти разгарящи се до непоносимост. Въпреки това до раздяла няма да се стигне. Изневерите са с дълготрайни негативни последици, включително и неочаквана бременност. Здравето на Скорпиона е зависимо от емоционалните му изживявания. Да се предпазват от алергии и проблеми с щитовидната жлеза.

Стрелец

Пред вас, Стрелци, родени в година на Вола, е година, белязана от положително развитие на професионалните ви планове, динамика в дните ви и правилно подредени приоритети. Имате шанса да оправите отношенията в семейството. Работата ви спори.

Останалите представители на Стрелец  да не пропускат перспективните предложения, които всеки ден им предоставя Съдбата. Всички дълго отлагани задачи и планове с надеждата, че в един момент ще се справят с тях, е време вече да бъдат завършени. Да са отговорни към всичко, което предприемат, да не бягат от познанства и да създадат нови отношения, но да внимават със съдружието, ако се обвързват – възможни са измами. Да не се изненадват, ако колеги са настроени негативно към тях и се държат заядливо, агресивно и ги подтикват да напуснат. В семейството се радват на спокойствие, дори и ако има временно напрежение. Здравето им налага да се предпазват от травми и от проблеми с подстомашната жлеза.

Козирог

Вие, Козирози, родени в година на Вола, сте отдадени на работа, на неочаквани стечения на обстоятелствата - но не защото имате служебни задължения, а защото целта ви е да си осигурите материална стабилност. Предпазвайте се от проблеми в брака заради постоянната си заетост, които са решими, но неизбежни в началото на годината.

Останалите представители на Козирога от началото на годината ще изживяват спадове и възходи до пролетта, когато спокойствието ще ги споходи и ще им позволи да осъществят печеливши сделки. Постепенно ще намерят златната среда между работата и семейството, между себевглъбяването и общуването. Да се пазят от измами, особено през лятото и есента. Съветвам да не се дават заеми на роднини, няма да бъдат върнати. През цялата година на първо място е работата.  Психиката е нестабилна заради липсата на хармония в личните отношения. Здравето им не е склонно да приема натоварването, на което доброволно се подлагат, и идват умората, безсънието, липсата на апетит и неврозите.

Водолей

Пред Водолеите, родени в година на Вола, се очертават  противоречия. Вашите нови идеи ви осигуряват стабилна работа и отлични приходи, особено ако се занимавате с предприемаческа дейност. Дори и при тормозещи ви проблеми и неприятности следвате пътя си с постоянно сменящи се интересни събития.

Останалите представители на Водолея се радват на вниманието на околните, на познанства с нови хора, които привличат със своята оригиналност и весел нрав. Първите месеци на годината са белязани от неприятности, които опъват нервите на представителите на единадесетия зодиакален знак, но не пречат на работата му и на неговия успех. Не бива да се доверява на хора, предлагащи му лесни приходи, защото измамят ли го, сам ще носи последиците.  В личния живот не се очакват сътресения при семейните или, уви, нова и стабилна връзка при необвързаните. Да са отговорни към здравето си и да не забравят, че и най-леката настинка може да им донесе сериозни бъдещи проблеми – това е моят съвет към родените във Водолей.

Риби

Родени в Риби и в година на Вола, още от началото на 2021-а се радвате на успех, постигане на поставените цели и на отлични приходи. Въпреки голямата ви заетост намирате време както за семейството си, така и да се грижите за своето здраве. Мнозина ще намерят неочаквано ново призвание и ще си осигурят добри приходи.

Останалите представители на Риби са отдадени на служебните си задължения, но за разлика от Рибите, родени в година на Вола, при тях са възможни сериозни парични проблеми и материални загуби. Заради прекомерното натрупване на идеи, които искат да осъществят през годината, може да се окажат в застой, ако не планират месеците и дните си и се разпиляват в това, което им харесва, а не в полезното и доходоносното. Личните отношения на Рибите са изпълнени с романтика, но и със съмнение - ако не са семейни, дали да продължат започнатите отношения. Здравето им е нестабилно заради опасност от алергии и занижен имунитет. Предпазвайте се от травми.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай