Алекс Сърчаджиева иска второ дете

Алекс Сърчаджиева иска второ дете | StandartNews.com

Иван е нежен и раним, аз много го обичам, призна Сърчаджиева за половинката си

Въпреки всички злостни клюки и слухове за раздяла Иван Ласкин и Алекс Сърчаджиева са щастливи заедно. Алекс дори е готова да имат второ дете. Това стана ясно в предаването "Търси се..." по bTV, където актьорът беше гост, а изказването на Алекс беше излъчено на запис. Тя дори го предизвика, когато се прибере, да започнат да работят по въпроса. Двамата имат вече една дъщеря - София, а Иван има и по-голяма щерка - Люба, от първия си брак.

"Благодарение на Иван животът ми стана много хубав. Намерих моето момче, човека, когото много обичам и много ме обича. Той застана до мен, когато майка ми почина. Верен приятел, на когото винаги можеш да разчиташ. Но и едно голямо дете. Иван е много нежен човек. Грубостта му понякога е защото не иска хората да разберат колко е раним. Веднъж ми каза, че иска да ми подари нещо. Качи ме в колата и ме заведе на една поляна, пълна със светулки. Беше като в приказките", не спираше да се възхищава на половинката си Сърчаджиева.

"Всеки миг с нея е щастие. Това джудженце е по-силно от мен във всеки един момент. Ние живеем добре колкото и това да не се харесва на всички. Вече тотално съм се е отказал да се интересувам кой какво говори за мен. Имам си своя ограничен кръг приятели, извън който нищо не ме вълнува", призна още Ласкин.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай