"Аеросмит" избухват в столицата

"Аеросмит" избухват в столицата | StandartNews.com

Столична община е осигурила допълнителни автобуси

София. Рокдинозаврите от "Аеросмит" ще взривят София тази вечер в първия си концерт у нас. За шоуто на стадион "Локомотив" в София групата пристига в оригиналния си състав, точно както при основаването си през 1970 г. в Бостън, Масачузетс: Стивън Тайлър /вокали/, Джо Пери /китара/, Брад Уитфорд /китара/, Том Хамилтън /бас/ и Джоуи Крамър /барабани/.

Събитието е част от европейското турне на групата, като българската столица е първата спирка от него. Музикантите ще представят едни от най-великите си хитове, както и песни от последния им албум "Music From Another Dimension", който е първият студиен проект на групата от 11 години.

Концертът започва точно в 20 часа на стадион "Локомотив", а Столична община е осигурила допълнителни автобуси на градския транспорт, които ще бъдат с удължено работно време.

Трамваи 11 и 12 ще се движат с допълнителни мотриси, които ще пътуват до метростанция "Хан Кубрат" преди и след концерта.

Такава организация е създадена и за автобуси 83, 86 и 108, които ще пътуват до Централна гара. Метрото е с удължено работно време до 1.00 часа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай