75% от хората се притесняват да говорят за състоянието на кожата си

Това показва международно проучване на шведската beauty-tech марка FOREO

75% от хората се притесняват да говорят за състоянието на кожата си | StandartNews.com
  • Това показва международно проучване на шведската beauty-tech марка FOREO

Глобално проучване на бранда FOREO показва, че 81% от хората се изпълват с гордост, когато са сравнявани с майките си. Изследването оборва всеобщо приетото с години мнение по света, че фразата "ти си точно като майка си" е обидна.

Друг интересен резултат от анкетата показва, чечесто децата забравят, че майчинството е само част от идентичността на майките. Те са преминали през същите предизвикателства в процеса на израстване като децата си и е логично да се обръщаме към тях за съвети. Въпреки това, FOREO установява, че 75% от хората смятат, че има определени теми, които избягват да обсъждат с майките си.

Резултатът, сочещ наличието на притеснения за обсъждане на темата за грижа за кожата с майката е най-изненадващ, тъй като е логично децата да търсят съвети от майките си, щом стане дума за кожата, защото те са опитен източник на знания. Именно майките знаят вечните тайни за красота, хигиена, както и за това как да подхранваме своята кожа и как да се грижим за нея. Козметичните технологии промениха начина, по който мислим за красотата, и издигнаха домашните процедури на ниво, което преди се смяташе, че е постижимо само чрез инванзивни и болезнени процедури, но домашните трикове също не са за подценяване.

Затова FOREO подготви списък с най-горещите и задължителни подаръци за майката от своето портфолио, които идват на преференциални цени. От тях може да се възползва всеки до 1 юни. Въпреки, че марката предвижда увеличение на цените на продуктите си, основният й приоритет остава удовлетвореността на нейните клиенти, поради коетотоще се ограничи до минимум.

Ето и някои от бестселърите на комапнията:

BEAR

BEAR е първото в света медицинско устройство, съчетаващо микроток с анти-шокова система, одобрена от FDA. Това го прави най-мощният и безопасен уред, осигуряващ незабавен лифтинг ефект.Микротоковата технологияувеличава производството на колаген и еластин, които отговарят за укрепването и гъвкавостта на съединителната тъкан. Устройството разполага с две микротокови сфери, които доставятмикроток с регулируем интензитетдо кожата. Това, съчетано с характерните за FOREO T-звукови пулсации, позволява на BEAR да прави нискочестотен масаж дълбоко под повърхността на кожата, като по този начин стимулира притока на кръв и възвръща стегнатияи еластичен вид на кожата, редуцирайки признацитена стареене.

UFO Mini 2

Това смарт устройството за нанасяне на маски на FOREO е оборудвано с пълен спектър на LED-светлинна терапия, термотерапия и Т-звукови пулсации. Благодарение на тях, то увеличава максимално вливането на хранителните съставки на всяка маска или серум в по-дълбоките слоеве на кожата и същевременно изчиства и минимизира порите на лицето. UFO mini 2 осигурява резултати на професионално ниво у дома в рамките на две минути и е клинично доказано, че благодарение на него, бръчките могат да бъдат намалени само за седем дни. Същевременно устройствотоподобрява влажността на кожата със 126% само след 90 минути употреба.

FOREO предлага 8 различни маски с активни съставки, които могат да се използват с UFO mini 2 за хидратиране и подхранване на кожата, предоставяйки максимално персонализирано и разкрасяващо преживяване за всеки.

LUNA 3 и LUNA 3 plus

Те санай-новите и модерничеткизалицена FOREOза безупречнопочистване на кожата. Иновативна LUNA 3 plus, например,предлагатермопочистваненалицето на нивото на дерма клиника. Благодарениенатехнологиятаси затермотерапии, уредътотстранява в дълбочиназамърсявания, бактерии, излишенсебум, мъртвиклетки и остатъциотгрим, като в същотовремеглезикожата.В допълнение, LUNA 3 plus е оборудвана смикротоковаанти-ейдж технология, задапредложистягащи и ревитализиращимасажи-всичкотова в едно, практичноустройство!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай