5 грешки на Хари и Меган през 2019-а

Принцът и бившата актриса явно страдат от липса на качествени съветници

5 грешки на Хари и Меган през 2019-а | StandartNews.com

Херцозите на Съсекс явно страдат от липса на подходящи лични съветници, защото през 2019-а направиха няколко грешки, които директно удариха по имиджа им. И ако до раждането на сина им Арчи бяха абсолютните нови любимци на поданиците, днес принц Хари и Меган Маркъл често правят грешни стъпки, като поне на първо четене не си дават сметка за последиците от тях. Ето топ 5 на глупостите, които извърши двойката през миналата година.      

1. Полети с частни самолети

Хари и Меган през лятото празнуваха рожден ден № 38 на бившата актриса в Ибиса и на френската Ривиера.  Двамата стигнаха до лъскавите дестинации с частни самолети и нанесоха вреда на околната среда, защото – според експерти – точно този тип возила са 7 пъти по-опасни в сравнение с гражданските полети. И понеже внукът на кралицата през цялото време иска да блесне като екоативист и организира съответни събития, му се наложи да се оправдава – трябвало да осигури максимална защита на семейството си.  За следващото си пътуване до Шотландия обаче се качиха с простосмъртните на рейс на британската авиокомпании FlyBe.

2. Взеха Арчи в Ница, но не отидоха в Балморал

По вековна традиция кралското семейство отбелязва края на лятото в имението Балморал. По покана на Елизабет Втора и принц Филип през последната седмица на август в шотландския замък се събраха Уилям и Кейт с трите деца, принцеса Анна с мъжа си и сина си, принц Андрю с бившата си жена Сара Фергюсън и трите им дъщери. Но не и херцозите Съсекс. Вярно е, че Меган и Хари още в началото на сезона заявиха, че не се канят да пътуват до Балморал, защото „Арчи все още е прекалено малък“ за подобно пътешествие. Но това не попречи да го вземат в Ница, където гостуваха в разкошната вила на сър Елтън, с когото Хари е свикнал от дете и го приема като роднина. „Великобритания има една кралица – и тя не се казва Елтън Джон“, писаха тогава коментатори на протокола.

3. Излишната война с булевардната преса

Хари и Меган през октомври обявиха война на булевардната преса, завеждайки искове срещу три британски таблоида, които „фабрикували и манипулирали“. Но всъщност най-големите фенове на интригите и приключенията в монархическия двор са и най-страстните читатели на жълтите вестници.  Благодарение точно на подобни поданици, които се кълнат в Нейно величество, принцовете продължават да получават пари от държавната хазна. Това са хората, които обожествяваха Даяна и никога не биха казали лоша дума срещу синовете и внуците й. А и никой и никога не е печелил война срещу медиите. Още повече че Хари и Меган редовно флиртуват с репортерите.

4. Некоректното интервю

Малките грехове на Хари и Меган през 2019-а щяха да минат значително по-незабелязано, ако двамата не се бяха „изцепили“ в документалния филм, заснет по време на африканската им обиколка. Точно когато Уилям и Кейт отлетяха за Пакистан – и по неписано, но категорично правило другата двойка трябваше да се оттегли дискретно, за да не засенчва роднинската мисия – прозвучаха жалбите на Меган в телевизионното интервю.  „Не знам дали някога ще мога да разбера и приема правилата в двора. А и никой не ме пита дали всичко ми е наред?!“, беше нагла някогашната старлетка, която живее в тотално охолоство.        

5. Охладняването между Уилям и Хари

Синовете на Даяна и Чарлз винаги са били много близки, а след смъртта на майка им станаха буквално неразделни и всеки от тях беше огромна опора за другия, готов да мине през огън и вода за него. Силната им връзка остана непокътната и след като Уилям се ожени за Кейт Мидълтън. Но появата на Меган Маркъл промени подробностите от пейзажа. Хари се оказа толкова замаян от екзотичната си съпруга, че не се чу какво говори, когато каза пред камерите: „С Уилям имаме различни пътища. В отношенията на всички братя съществуват различни периоди и това е нормално“. Когато журналистите запитаха херцога на Кембридж какво означават думите на по-малкия му брат, той отговори, че е „обезпоен от състоянието на Хари, но се надява, че при него и Меган всичко е под контрол“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай