YouTube обяви Еминем за изпълнител на 2013-а

Сайтът раздаде първите си музикални награди

YouTube обяви Еминем за изпълнител на 2013-а | StandartNews.com

Ню Йорк. Най-известният сайт за видеосподеляне YouTube определи Еминем за изпълнител на годината. Певецът бе отличен в първите музикални награди на YouTube, които бяха раздадени в неделя.

Освен Еминем, сред наградените бяха Тейлър Суифт и Макълмор Райън Люис. Суифт грабна наградата в категорията YouTube феномен, а популярното хип-хоп дуо бе отличено за музикален пробив.

Атрактивни изпълнения радваха хората по време на програмата на наградите, която се излъчваше на живо по YouTube. Сред тях се отличи Лейди Гага, която бе с интересна визия. Плачещи бебета, фалшиво двойно самоубийство, бяха друга важна част от програмата на събитието.

Girls' Generation получи награда за видео на 2013-а година. Групата все още не е популярна в САЩ, но има голяма слава в Южна Корея.

Както написахме в неделя, Риана, Лейди Гага, Еминем, Джъстийн Бийбър и корейският рапър Псай бяха сред номинираните за артист на годината. За присъждането на наградите от YouTube се базираха на данни от платформата за последните 12 месеца.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай