ВИДЕО: Стефан Илчев със свеж дебютен албум

ВИДЕО: Стефан Илчев със свеж дебютен албум | StandartNews.com

Новият глас на поп-сцената Стефан Илчев пуска дебютния си албум с авторски песни. Албумът е със символичното и много красноречиво работно заглавие „Продължавам".

В него са включени песните на Стеф, които в последните години покориха международните фестивални сцени, но и неизпълнявани пред публика сингли. Смелото решение да изненада почитателите си с две нови ритмични парчета и две балади Стефан Илчев обясни с доверието си към екипа от композитори и автори на текстове.

„Отворен съм към всичко ново и този път те по уникален начин напипаха моята музика, моя стил и го вплетоха в пулса на времето", казва с усмивка лъчезарният дипломиран оперен изпълнител. Но не се наема да обясни защо в дебютния си албум, който ще излезе до 2 месеца, „изневерява" на Павароти и Карерас. Не изключва обаче записи на дуети с оперни прими, за успокоение на професорите му от Музикалната академия.

Станалият популярен с кавърите си на Лили Иванова, Марая Кери, Бон Джоуви и др. Стефан междувременно е събрал в репертоара си десетки авторски песни. Сред категоричните му фаворити за албума са Мога с теб, Няма как, Продължавам, Get Up, Щом си с мен...

„И продължавам...", каза Стефан, а за разлика от скромните му изказвания, нескромните му певчески възможности вече са провокирали продуцентите му и към организирането на концерт през април.

„Талантът Илчев най-после излиза от сянката на големите, за да стъпи на своята сцена", коментират колегите му.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай