Венета става Малката сестра във "ВИП брадър"

Венета става Малката сестра във "ВИП брадър" | StandartNews.com

Ексгадже на Преслава влиза в образцовия дом

Евгени Минчев дарява част от хонорара си на британския кралски легион

Екипът на "ВИП брадър" утре оповестява подробности за риалитито в шатра, опъната на мястото на някогашния мавзолей на Георги Димитров. Ретро кадри с едновремешния бастион на правата вяра ще се въртят на видеостена. В поредния сезон, наречен "Образцов дом", ще се включат известни хора, които би трябвало да разкрият тайни от социалистическото си минало и капиталистическото си настояще.

Йорданка Христова, сигурен съквартирант от баш звездите, ще бъде провокирана да споделя по няколко теми - за отношенията си с Фидел Кастро, за свекъра си Григор Стоичков, обвиняван в укриване на новини около аварията в Чернобил, за дъщеря си Ивана, която предпочитала интимни партньори от собствения си пол. Камелия Тодорова също е в играта. Тя би трябвало да разнищва отношенията с бившия си покоен съпруг Майкъл Кунтсман, за който се говореше, че имал гореща връзка със Саня Армутлиева от Х фактор. Евгени Минчев, също стопроцентов търсач на силни усещания, ще дари част от получения хонорар за благотворителност - в полза на Кралския британски легион, чиито каузи подкрепя от пет години. "Харесвам избраната тематика, свързана с паралела между годините преди 1989-а и днешното време. Надявам се, че ще подскажа какви са били моралните и общочовешки норми през социализма, а и ще разкрия отношението ми към сега съществуващите", коментира Минчев.

Любителите на интриги се надяват, че Иво Аръков влиза, за да разкрие драмата си с Мика Стоичкова. Влади Въргала е вътре, притиснат от икономически проблеми и мотивиран от вечната си страст към голямото шоу. Чуха се приказки, че Камелия Воче ще се озове между стените на образцовия дом. Затова пък вече е ясно, че Ваня Щерева няма да се появи в него.
Цветелин Маринов, плевенски бизнесмен, известен като Цуни и заподозрян като бивше гадже на Преслава, също щял да прекрачи прага.

Има подозрения, че Елен Колева може да изгрее в Къщата - хем като бивша кандидат изгора на Аръков, хем за да отмъсти на Александър Найденов, който напоследък пак я прави на луда калинка заради моралните й принципи и навици.
Актрисата с пикантна житейска съдба би била добро попадение за продуцентите, но не е ясно дали ефектната госпожица ще се престраши. Майонезеният бос също бил калесван. Ако и той се озове "вътре", сеирът ще е от качество.

Венета Райкова, която засега остава без авторско предаване, щяла да поеме ролята на Малката сестра. Явно в Нова винаги мислят за нея - докато не изскочи по-добра оферта. Същата коментарна рубрика фаталната жена водеше и в един от предишните сезони.

От Нова обещават оригинали и таланти и в X фактор, който дава начален тон за песен утре в 21 часа. Журито ще остане впечатлено от кандидат с вече издаден самостоятелен албум и двойнички на Майли Сайръс. Има и мераклия за слава, който пристигнал от Банкок с намерение да спечели шоуто.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай