Валентин Ганев: Всички се интересуват от богатите

Драматургията в продължение на векове се е занимавала само с принцове, принцеси и кралско особи, каза актьорът

Валентин Ганев: Всички се интересуват от богатите | StandartNews.com

Новият сериал на bTV „Белези“ прави революция не само по отношение на историята, която разказва, но и на формата, в който ни я поднася. Сериалът ще се състои от 14 епизода по 90 минути – времетраенето на един пълнометражен филм. Два от епизодите вече бяха излъчени и актьорът Валентин Ганев беше гост в студиото на предаването „Тази сутрин“ за да разкаже повече за работата по новия сериал.

Актьорът, който се изявява преди всичко в театъра, сподели, че е приел ролята защото е имал силно доверие и е уважавал хората, които стоят зад сериала. Отделно от това е бил впечатлен от историята, в която има много преплетени житейски линии – точно като в реалния живот.

Валентин Ганев сподели, че въпреки пандемията актьорите са успели да се събират и да репетират заедно (макар и онлайн), както се прави на театралната сцена. Той изрази възхищението си от целия екип на сериала, включително от актрисата и модел Вера Йорданова, която за пръв път участва в българска продукция.

Попитан дали открива нещо от себе си в персонажа си, Ганев се пошегува, че по-скоро персонажът му открива нещо от себе си в актьора, който го играе.

Според него една от темите, които вълнуват зрителите най-силно, са скритите препятствия и белези в живота на богатите хора:

„Хората винаги се интересуват какво се случва с богатите“, обясни той. „Може би нещо се крие зад тях. Знаете, че драматургията в продължение на векове се е занимавала само с принцове, принцеси и кралско особи – простолюдието въобще не е имало място в разказването на истории.“

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай