Увековечиха Даниел Крейг на Алеята на славата /Фото/

За последно гледаме актьора в костюма на Джеймс Бонд

Увековечиха Даниел Крейг на Алеята на славата /Фото/ | StandartNews.com

Любимият супершпионин на Великобритания остави своя отпечатък в Холивуд - Даниел Крейг, изиграл легендарния Джеймс Бонд, получи звезда на Алеята на славата. Най-скъпият екшън герой в света е увековечен до колегата си - актьора Роджър Мур.

Фото БТА

„Никога не съм предполагал, че ще кажа това, но да знаете, че е абсолютна чест да се разхождате из Холивуд. И ако щастието се измерва от компанията, която е с нас, то фактът, че имам звезда тук и съм заобиколен от всички тези легенди, ме прави много, много, много щастлив човек", каза Крейг по време на церемонията по откриване на звездата.

По-надолу по прословутата Алея, на която над 2000 звезди - най-големите имена в киното, телевизията и музиката, са оставили завинаги името си, тълпа от фенове очакваше Крейг с чаша мартини, по примера на неговия герой Бонд, който е фен на напитката.

Петият и последен филм от поредицата на Крейг като тайния агент Бонд на Иън Флеминг излиза по екраните в целия свят този месец. "Смъртта може да почака" получи възторжени отзиви, за радост на собствениците на киностудия и киносалони, които понесоха тежък удар след Ковид.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай