Упи Голдбърг отново е Монахиня в действие

Актрисата е започнала работа по нов филм от поредицата

Упи Голдбърг отново е Монахиня в действие | StandartNews.com

Упи Голдбърг разкри в телевизионно интервю, че заедно с мениджърите на проекта работят усърдно по нов филм от комедийната поредица "Монахини в действие", съобщи „Контактмюзик”. 64-годишната актриса изигра Делорис Ван Картие в оригиналния филм от 1992-а и продължението му от 1993-а. 

Упи разкри пред Джеймс Кордън в „Късното късно шоу на Кордън“: „Дълго време повтаряха, че никой не иска да гледа продължение. И наскоро се оказва, че това може да не е вярно. Хората може да искат да го видят. Така че ние работим усърдно, за да се опитаме да разберем как да съберем бандата и да се върнем на екран”.

Тя обясни: “Забавно е и се чувстваме добре. И знаете ли, никой не е луд. Просто слушайте – лошо пеене, после – страхотно пеене, добро пеене и на всичкото отгоре – направено от монахини. Какво по-добро от това?”

Носителката на "Оскар" добави: “Ние непрекъснато просим пари за филма от Дисни. Те са решили, че ще тръгнат в различна посока, така че няма да е "Монахини в действие 3", а изцяло ново издание на поредицата и предполагам, че ще изиграя една сцена и така ще кажат, че съм била част от филма”, каза Голдбърг.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай