Тейлър Суифт изненада с нов албум

"Folklore" съдържа 16 парчета

Тейлър Суифт изненада с нов албум | StandartNews.com

Тейлър Суифт изненадващо издаде чисто нов албум. "Folklore" съдържа 16 песни, а в луксозното издание е включена и още една допълнителна песен - "Te Lakes".

View this post on Instagram

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

"Повечето неща, които бях планирала за това лято, не се осъществиха, но едно от тях се реализира и това е осмият ми студиен албум. В него съм вложила всичките си идеи, мечти, страхове и размишления, докато бях в изолация", коментира певицата.

Суифт този път е наблегнала повече на инди звученето и си партнира с фолк групата "Бон ивер", която е съавтор на няколко парчета и пее в едно от тях. Певицата, която проби в шоубизнеса благодарение на кънтри музиката, след което се превърна в поп звезда, е работила по тавата и с Арън Деснър, мултиинструменталист и основател на инди-рок групата "Нешънъл". Той е съавтор и продуцент на 11 от 16-те парчета във "Folklore". Суифт е авторка и съавторка на всички песни в албума.

Феновете и критиците останаха силно впечатлени от новия запис. Почитателите на звездата заляха социалните мрежи с ласкателства и обявиха тавата за шедьовър. Специалисти от разнообразни медии и организации дадоха на "Folklore" високи оценки и го нарекоха почти перфектен.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай