Стояна подкрепя Кичка Бодурова

Стояна подкрепя Кичка Бодурова | StandartNews.com

Мутафова очаква признанието на Гинес, но засега няма движение по вписването й в Книгата за рекордите

Стоянка Мутафова във вторник прие поредната буря от овации след финала на "Капан за мишки" в театър "Възраждане". Великата комедиантка нито за миг не помисли да отложи представлението на площад "Славейков", въпреки че преди няколко дни падна в хотела във Варна и удари главата си. "Няма мозъчно сътресение - иначе надали би излязла на сцената преди вечер", коментира категорично дъщеря й Мария Грубешлиева. Сега звездата си отдъхва преди следващите дати от националното й турне - 25, 27 и 28 октомври. "Слуша любимите си приказки и гледа телевизия.

Следи внимателно какво се случва във "ВИП брадър". Ние сме много близки с Кичка Бодурова. Стояна е възмутена, че я нападат постоянно. Не е редно - Кичка е свестен човек", казва Муки. Двете с майка й се забавляват отлично и с любимите си котки - снежнобялата сиамка Сара и спасеното от смърт улично превъзходно Чарли. Нареченият на Чаплин домашен любимец е като глезено дете за Мутафова. Тя по цял ден може да си общува с него.

Засега Мутафова и Грубешлиева нямат информация дали Стояна ще бъде вписана в Книгата с рекордите на Гинес за дълголетие пред публика. Вчера Христо Мутафчиев се е чул и с двете, но все още всички са на изчакване. Шефът на съюза на артистите обаче веднага е предложил помощта си. "Каза ни: Ако има проблем, аз съм насреща. Веднага ми се обадете. Наистина ни трогна", споделя още Муки. Самата тя се кани да започва нова книга за Стояна. "Стига са ме обвинявали, че не работя. Никак не е лесно да живееш с толкова голяма звезда като майка ми. Ще интервюирам наши колеги - да разказват неразказвани истории за Стояна. Може би подзаглавието ще бъде "Другите за нея".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай