Стара Загора ликува. Миро излиза на най-голямата сцена

Турнето Best of се спира в Стара Загора

Стара Загора ликува. Миро излиза на най-голямата сцена | StandartNews.com

Стара Загора предстои да посрещне днес обичаният български изпълнител Миро. Той ще излезе на най-голямата сцена на открито в града-на Летния театър, в сърцето на парк "Митрополит Методий Кусев. Това става ясно от програмата за предстоящите събития на местната администрация. Концертът е част от националното турне на певеца, наречено Best of, на което ще представя хитове от последните 23 години на живо, съобщават от екипа на певеца.

Ще звучат песните „Някога преди“, „Губя контрол, когато“, „Август е септември“, „Убиваме с любов“, „Гълъбо“, както и дуети. Всички те ще бъдат в аранжимент и изпълнение на SoulBmoll. Във всеки град ще има специално участие на различни гост изпълнители.

„Вълнувам се! Благодаря на публиката за годините, в които сме заедно. Нека да празнуваме”, казва Миро.

В SoulBmoll са Момчил Косев (китари, вокали и аранжименти), Александър Васев (клавири), Виктор Викторов, Радо Казасов (ритъм секция), Емилио Мархолев (бас китара), Христо Нейчев (китара), Мартин Бодуров (тромпет, хорн), Иван Йорданов (саксофон, флейта). Вокалите са на Славина Калканджиева, Меглена Русева, Божана Спасова.

Концертите ще продължат във Варна – 14 септември, Плевен – 16 септември, и София – 11 октомври, пише БТА

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай