Спомени и сълзи в „Откраднат живот“

На финала актьорите споделят приключения и емоции

Спомени и сълзи в „Откраднат живот“ | StandartNews.com

През последните дни и часове от снимките на „Откраднат живот“ актьорите продължават да споделят приключения и емоции. „Всички ние приехме сериала за нещо по-голямо от нас – благодаря ви, обичам ви“, казва Мартина Вачкова. Спомените на звездите, които гледаме вторник, сряда и четвъртък в сезон 11 на докторската сага, най-често са гарнирани със сълзи на умиление и носталгия.

ВИЖ ОЩЕ: Наум Шопов влиза в Откраднат живот заради джобните

Владо Пенев, който се включва по-късно в епизодите заради заетост в театъра, присъства индиректно още от самото му начало – първо заснема краткото видео, с което продуцентът Евтим Милошев представя продукцията пред Нова телевизия, а главната сценаристка Христина Апостолова нарича двама от докторите Владов и Пенев, за да се знае, че професор Цонев скоро ще се появи.  И той идва в шести сезон, като актьорът посвещава образа на професор Асен Бонев, втория съпруг на майка му.

ВИЖ ОЩЕ: Какво научи Диана Димитрова от "Откраднат живот"

Наум Шопов разказа във видео как попада в “Откраднат живот” – само на 23 и много уплашен, въпреки че от дете е на сцената и екрана. Внукът на великия Наум до последно не бил сигурен дали ще се справи. Дори се чудил дали да не изиграе, че е със счупен крак, за да отклони ангажимента. Сега, години по-късно, е щастлив от наученото и приятелствата цял живот. Шопов обаче коментира, че все още не може да каже на къде ще го отведе животът – дали ще го върне в истинската медицина или ще продължи да участва активно в развлекателната индустрия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай